Burcu Biricik’in hamilelik tarzı çok beğenildi

Çağla Şıkel'in sunuculuğunu yaptığı “Geleceğin Güçlü Kadınları” etkinliğine ünlü isimler katılım sağladı.

Burcu Biricik’in hamilelik tarzı çok beğenildi

Bu isimlerden biride Camdaki Kız dizisinde can verdiği “Nalan” karakteri ile akıllarda yer edinen Burcu Biricik oldu. 4 aylık hamile olan Biricik davet tarzıyla oldukça beğenildi. Son olarak Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği “Nalan” karakteri ile akıllarda yer edinen Burcu Biricik Çağla Şıkel'in sunuculuğunu yaptığı “Geleceğin Güçlü Kadınları” etkinliğine konuk olarak katıldı.

burcu-biricikin-hamilelik-tarzi-cok-begenildi.jpeg

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI TARAFINDAN ÇOK BEĞENİLDİ
4 aylık hamile olan Burcu Biricik geceye kırmızı karnı açık bir elbise ile katılmayı tercih etti. Burcu Biricik'in davet tarzı takipçilerinden tam not alarak büyük beğeni topladı. Ünlü isme sosyal medya kullanıcıları; “Harika görünüyorsun”, “Çok güzelsin”, “Maşallah sana” şeklinde yorumlar yapıldı. 2016 senesinde dünyaevine girdiği Emre Yetkin ile mutlu bir evlilik sürdüren Burcu Biricik, şimdilerde anne olmak için heyecanla gün sayıyor. Kız bebek dünyaya getirecek olan ve hamileliğinin dördüncü ayında bulunan güzel oyuncu bu süreçte oyunculuğa ara vermeyi tercih etti.

burcu-biricikin-hamilelik-tarzi-cok-begenildi-001.jpeg

BURCU BİRİCİK KİMDİR?
Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya’da hayata gözlerini açmıştır. 2006 yılında Antalya’da düzenlenen Miss Mediterranean güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçilmiştir. Lise yıllarında katıldığı tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel anlamda oyuncu olmaya karar veren Burcu Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümünde lisans eğitimini tamamlarken, aynı zamanda da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi almıştır. Burcu Biricik, oyunculuk kariyerine Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajyer kadroda yer alarak başlamıştır. Burada İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda rol almış bir oyuncudur.