Cem Yılmaz gösterisinden elde ettiği geliri bağışlayarak duygulandırdı

Başarılı komedyen Cem Yılmaz, Tim Show Center'da sahnelediği “Pek Yakında - Extr Act” adlı yeni performansından elde edilen geliri Oyuncular Sendikası'na bağışlamayı tercih etti.

Cem Yılmaz gösterisinden elde ettiği geliri bağışlayarak duygulandırdı

Bağışın sonrasında Cem Yılmaz'a teşekkür eden Oyuncular Sendikası, sosyal medya hesabından yayınladığı bir açıklamada…

cem-yilmaz-gosterisinden-elde-ettigi-geliri-bagislayarak-duygulandirdi.jpg

TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADILAR

“Sevgili üyemiz Cem Yılmaz'a tüm üyelerimiz ve meslektaşlarımız adına çok teşekkür ediyoruz. Çok özel anların yaşandığı, hepimiz için çok kıymetli bir geceydi. Elini üzerimizden hiç çekmeyen, her zaman meslektaşlarıyla omuz omuza olan çok değerli üyemiz Özkan Uğur'u ise özlemle andık. Meslektaş adaylarımız, konservatuvar öğrencilerini de bu özel gecede ağırlamış olmanın sevinci içerisindeyiz. Dayanışmayla, güzel günlere” ifadelerini kullandı.

cem-yilmaz-gosterisinden-elde-ettigi-geliri-bagislayarak-duygulandirdi-001.jpg

CEM YILMAZ HAKKINDA

Sinema oyuncusu, yönetmen, karikatürist ve komedyendir. Cem Yılmaz, 23 Nisan 1973'te istanbul'da Kocamustafapaşa’da dünyaya gelmiştir. Aslen Sivaslıdır. Anne adı Sabahat, baba adı Arif’tir. Can adında bir ağabeyi ve Özge adında bir kızkardeşi bulunmaktadır. Kocamustafapaşa'da ki Mehmet Akif İlkokulu'nda 4. sınıfta okurken ailesiyle birlikte Bahçelievler'e taşınmıştır. Ortaokulu Bahçelievler Kazım Karabekir Ortaokulu'nda bitirmiştir. Lise öğrenimi Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde gördü. Bir mizah dergisi olan Leman Dergisinde karikatür çalışmalarına başladığında, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünde devam ettiriyordu. İlk stand-up gösterisini Leman Kültür'de, 1995'in Ağustos ayında yaptı. Aynı senenin aralık ayında Beşiktaş Kültür Merkezi"nde sahne almaya başlamıştır. 2001 yılı sonuna kadar 1200'ün üstünde gösteriye çıkmıştır Hemen hemen bütün gösterileri kapalı gişe oynamıştır. Türkiyenin yanı sıra, Avrupa ve Amerikada da sahne almaktadır.