Cem Yılmaz’dan tepki çeken paylaşım

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Ramazan ayının ilk gününde içki içtiği anları sosyal medya hesabından paylaştığı için tepkilerin odağında yer aldı.

Cem Yılmaz’dan tepki çeken paylaşım

Yakın zaman önce gösterilerine start veren Cem Yılmaz, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından Ramazan ayında yaptığı paylaşımdan ötürü sert tepkilerin hedefi oldu.

cem-yilmazdan-tepki-ceken-paylasim.jpg

X PLATFORMUNDA GÜNDEM OLDU

5,7 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve sık sık gündelik hayatından anları yayınlayan Cem Yılmaz, sahura kalkılan ilk günde içtiği içkinin fotoğrafını paylaşınca ortalık karıştı. Paylaşımından ötürü eleştirilerin hedefi olan Cem Yılmaz, X'te viral oldu. Cem Yılmaz için “Nispet yapar gibi böyle bir paylaşım yapması doğru değil” ve “Kendisine saygısı olmayanın başkasına da olmaz” şeklinde yorumlar yapıldı. Ünlü komedyen ise eleştirilere henüz sessizliğini korumaya devam ediyor.

cem-yilmazdan-tepki-ceken-paylasim-001.jpg

CEM YILMAZ KISA YAŞAM ÖYKÜSÜ

Cem Yılmaz, 23 Nisan1973 yılında İstanbul'da Kocamustafapaşa’da hayata gözlerini açmıştır. Aslen Sivaslıdır. Anne adı Sabahat, baba adı Arif’tir. Can adında bir ağabeyi ve Özge adında bir kızkardeşi bulunmaktadır. Kocamustafapaşa'da ki Mehmet Akif İlkokulu'nda 4. sınıfta okurken ailesiyle birlikte Bahçelievler'e taşınmıştır. Ortaokulu Bahçelievler Kazım Karabekir Ortaokulu'nda tamamlamıştır. Lise öğrenimi Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde devam ettirmiştir. Bir mizah dergisi olan Leman Dergisinde karikatür çalışmalarına başladığında, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünde sürdürmekteydi.