Ceyda Düvenci sosyal medyada linç ediliyor

Programına konuk olan usta oyuncu Nazan Kesal'la sohbet eden Ceyda Düvenci'nin “Umarım bu dizide kalırsın da kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın” demesi tepkilere sebep oldu.

Ceyda Düvenci sosyal medyada linç ediliyor

Sözlerinden ötürü eleştirilerin odağı olan Ceyda Düvenci için “Bu nasıl bir hadsizlik” şeklinde yorum yapıldı. Star TV ekranlarında yayınlanan Saklı Oda dizisinde rol alan Ceyda Düvenci, NTV'deki programında usta oyuncu Nazan Kesal'ı konuk etti. Yan Oda dizisiyle ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Kesal'ın projesinden söz eden Ceyda Düvenci'nin sözleri tepkilerin odağı oldu.

ceyda-duvenci-sosyal-medyada-linc-ediliyor.jpg

UMARIM KAPI KAPI GEZMEK ZORUNDA KALMAZSIN

9 Mart Cumartesi günü yayın hayatına start verecek olan Yan Oda dizisinin kadrosuna dahil olan usta oyuncu, yeni projesinden söz ederken “Yan Oda dizisinde yaşımın çok üstünde birini oynayacağım. Çok farklı bir karakter. Birbirine hiç benzemeyen iki ailenin aynı evin içinde yaşaması. Güzel bir iş, güzel bir senaryo” ifadelerini kullandı. “İyi ki varsın seni çok seviyorum” diye sözlerine başlayan Ceyda Düvenci ise Kesal için “Topuzunla bir sürü işte seni görmek istiyorum. Topuzunu da seni de çok seviyorum. Ama umarım topuzunla en az dört sene bu dizide kalırsın da kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın” şeklinde şaşkına çeviren ifadeler kullandı.

ceyda-duvenci-sosyal-medyada-linc-ediliyor-001.jpg

“EGOSUNU TATMİN ETMEK İÇİN PROGRAM YAPMIŞLAR”

Ceyda Düvenci sözlerinin sonunda şaşkına dönem Nazan Kesal ise “Kapı kapı gezmiyoruz bence. Çok ilginç karakterler ve roller geliyor yapımcılardan. Burada önemli seyirciyle buluşabilmesi. Yolumuz açık olsun” şeklinde karşılık verdi. Ceyda Düvenci'nin sözleri kısa sürede sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşünce tepkiler de hemen arkasından geldi. Kendisinden yaşça büyük bir oyuncuya söylediklerinden ötürü eleştirilerin odağı olan Cetda Düvenci için "Egosu tatmin etmek için program yapmışlar, karşındakinin yaşına bari hürmet et” şeklinde yorumlar yapıldı.