Çiçek Taksi, Selena, Akasya Durağı’nın usta ismi hayatını kaybetti

Yeşilçam’dan bir yıldız daha kaydı. Yeşilçam’ın usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu hayata gözlerini yumdu. Acı haberi usta oyuncunun kızı duyurdu. Kayhan Yıldızoğlu’nun cenaze töreni ile ilgili detaylar da paylaşıldı.

Çiçek Taksi, Selena, Akasya Durağı’nın usta ismi hayatını kaybetti

Rol aldığı film ve dizilerle hafızalara kazınan usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu, 90 yaşında hayata veda etti. Malkaçoğlu, Kara Murat gibi 250’nin üzerinde filmde rol alan ve Selena, Akasya Durağı, Çiçek Taksi gibi unutulmaz dizilerde de rol üstlenen usta ismin acı kaybı sanat camiasını yasa boğdu. Yıldızoğlu’nun cenazesinin Pazartesi günü öğle namazında Levent’ten kaldırılacağı açıklandı.

KAYHAN YILDIZOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu’ndan acı haber geldi. Yüzlerce film ve dizide rol alan usta isim 90 yaşında hayatını kaybetti. Kayhan Yıldızoğlu’nun acı kaybı sanat camiasını yasa boğdu. Usta oyuncunun kızı Sibel Aybar, acı haberi duyururken cenaze töreni ile ilgili de bilgi verdi.

90 YAŞINDA HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

90 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu’nun kızı Sibel Aybar, acı haberi sosyal medya üzerinden duyurdu. Yıldızoğlu’nun vefat haberi Ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu. Acı haberi duyuran Sibel Aybar, ‘Ölüm nedeni yaşlılığa bağlı. Cenazemiz Pazartesi günü öğlen namazında Levent’ten kaldırılacak. Babamın isteği doğrultusunda annesinin yanına Feriköy’e defnedilecek.’ dedi.

cicek-taksi-selena-akasya-duraginin-usta-ismi-hayatini-kaybetti.jpg

BAKAN ERSOY BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI

Çok sayıda film ve dizide rol alan ce canlandırdığı tüm karakterlerle hafızalara kazınan usta sanatçı Kayhan Yıldızoğlu’nun vefat haberini alan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. Yıldızoğlu’na rahmet, ailesine başsağlığı dileyen Ersoy, ‘Sinemamızın büyük bir ustasının daha aramızdan ayrılmasının üzüntüsünü yaşıyoruz. Sinemamızın duayeni, unutulmaz bir sanatçı Kayhan Yıldızoğlu… Gönüllerimizde müstesna bir yere sahip olan kıymetli sanatçımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.’ notunu ekledi.