Davut Güloğlu seçim çalışması sırasında vatandaşın üzerine yürüdü

Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Davut Güloğlu, yerel seçim çalışmaları çerçevasinde gittiği bir kahvehanede bir vatandaş ile tartışma içine girdi.

Davut Güloğlu seçim çalışması sırasında vatandaşın üzerine yürüdü

Elindeki mikrofonu fırlatıp vatandaşın üzerine yürüyen Davut Güloğlu'nu, araya giren vatandaşlar sakinleştirmek için çaba gösterdi. Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan adayı türkücü Davut Güloğlu, seçim çalışması çerçevesinde kahvehanede bir araya geldiği vatandaşlardan biriyle tartışıp, elindeki mikrofonu fırlatarak vatandaşın üzerine yürüyerek şaşkınlık yarattı. Tartışma kahvehanede bulunanların araya girmesiyle sona erdi.

davut-guloglu-secim-calismasi-sirasinda-vatandasin-uzerine-yurudu.jpg

BENİ TEHDİT EDİYORLAR

YRP Düzce Belediye başkan adayı Davut Güloğlu, seçim çalışması çerçevesinde Çay Mahallesi'nde bir kahvehaneye giderek vatandaşlara konuşma yaptı. Burada, Düzce'deki yerel gazeteciler tarafından tehdit edildiğini iddia eden Davut Güloğlu, “Siz farkında değilsiniz. Düzce'de büyük baskı var. Siz bunu yaşamıyorsunuz. Evime 20 polis geldi. 'Yanlış oldu' deyip geri gittiler. Emniyet Müdürümüz ile görüştük. Özür dilediler. Resimler asıyoruz, söküyorlar. Gazeteciler bizi tehdit ediyor. 'Para vermezsen seni alaşağı etmezsek görürsün' diyorlar. Her gittiğim yerde söylüyorum. Tümü beni tehdit ediyor” ifadelerini kullandı.

davut-guloglu-secim-calismasi-sirasinda-vatandasin-uzerine-yurudu-001.jpg

ORADA BULANANLAR SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI
Bunun ardından kahvehanede bulunan mahalle sakinlerinden biri Davut Güloğlu'na “Kim o gazeteciler, açıkla da bilelim” şeklinde konuştu. Davut Güloğlu ise “Seni buraya tuttular da mı gönderdiler?” dedi. Vatandaş ise “Beni satın alacak para yok.” ifadeleriyle yanıt verdi. Davut Güloğlu elindeki mikrofonu fırlatıp vatandaşın üzerine yürüyünce kahvehanede bulunanlar araya girerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı.