Demet Akalın’dan bomba Yunus Emre ve Aleyna yorumu

Survivor All Star 2024’te tansiyon bir an olsun düşmeden devam ediyor.

Demet Akalın’dan bomba Yunus Emre ve Aleyna yorumu

Yarışmanın en sıkı takipçilerinden biri de ünlü şarkıcı Demet Akalın. Sosyal medyada sık sık Survivor paylaşımı yapmaya devameden Demet Akalın son olarak Yunus Emre ve Aleyna arasındaki yakınlığı görünce yorum yapmaktan kendini alamadı. Survivor All Star'da tansiyon hiç düşmek bilmiyor. Yarışmada sürekli olarak ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Yarışmada her gün yeni bir olayla karşımıza Yunus Emre çıkmaya devam ediyor. Hayranlarının sosyal medyada “Sarı Papatya” olarak andığı Yunus Emre Özden, sezonun en sivri isimlerinden biri olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

demet-akalindan-bomba-yunus-emre-ve-aleyna-yorumu.jpg

HİTAP ŞEKLİ OLAY OLDU

Katıldığı ilk sezondan itibaren agresif tavırlarıyla dikkat çeken Yunus Emre, cezalarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Diğer bir yandan Yunus Emre'nin kadın yarışmacılarla olan yakınlığı da sosyal medyada sık sık konuşulmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde Gizem'in, Yunus Emre'ye yakın temasta bulunması ve yüzünü tutarak kendine bakmaya zorlaması izleyenlerin sert tepkisine neden olmuştu. Yarışmada Yunus Emre'nin Aleyna'yla konuşurken “Bebeğim 3 gündür ben de aynı şeyi yaşadım” şeklinde konuşmaları gündem oldu. Yunus Emre'nin 'Bebeğim' şeklinde ifadelerinin ardından yarışmacı yorum yağmuruna tutuldu.

demet-akalindan-bomba-yunus-emre-ve-aleyna-yorumu-001.jpg

DEMET AKALIN YORUM YAPMADAN GEÇEMEDİ

Survivor'ın sıkı bir takipçisi olan Demet Akalın Aleyna Kalaycıoğlu'ndan hoşlanmadığını her fırsatta ifade etti. Demet Akalın, bu defa gündeme gelen “bebeğim” meselesiyle ilgili yorumlarda bulundu. Konuyla ilgili yorum yapan ünlü şarkıcı, “Zerre sevmiyorum kızı ama asla senin düşündüğün cinste söylemiyor. Ben her gün aşkım diyorum herkese” şeklinde ifadeler kullandı.