Dilan Polat’ın çocukları İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya seslendi

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından dolayı tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 2 çocuk anne babası olan Polat çiftinin kızlarından bir mesaj geldi.

Dilan Polat’ın çocukları İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya seslendi

Haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan-Engin Polat çifti, kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından dolayı tutuklandı. Polat çiftinin tutuklulukları devam ederken çiftin çocuklarından Nilda, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla İçişleri Bakanı Ali yerlikaya’ya seslendi. Sosyal medyadan bir video yayınlayan Nilda Polat, ‘Dayanamıyorum artık’ dedi.

İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA’YA SESLENDİ

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tutuklulukları devam ediyor. Çiftin çocuklarından kızları Nilda Polat, sosyal medyadan bir videolu mesaj yayınladı ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya seslendi. Hem kardeşinin hem de kendisinin durumundan bahseden Nilda, ‘Ben ve kardeşim artık dayanamıyoruz’ dedi.

dilan-polat-in-cocuklari-icisleri-bakani-ali-yerlikaya-ya-seslendi.jpg

‘ONLARI ÇOK ÖZLEDİM’

Annesi Dilan Polat’ın sosyal medya hesabından bir video paylaşan Nilda Polat, kardeşi ve kendisinin durumundan bahsetti. Annesi ve babasının suçsuz olduğunu iddia eden Nilda Polat, ‘Sayın Ali Yerlikaya, lütfen sesimizi duyun. Ben ve kardeşim artık dayanamıyoruz. Bahsettikleri gibi kara para, bahis yok. Neden annem ve babam 4,5 aydır içeride. Kardeşim sürekli ağlıyor. Benim de psikolojim bozuldu artık. Diyecek bir şey bulamıyorum oyalıyorum sürekli başka şeylerle. Dayanamıyoruz artık çok kötüyüz.’ dedi. Daha sonra kamerayı kardeşine çeviren Nilda, kardeşine ‘Söylemek istediğin bir şey var mı’ dedi. Dilan ve Engin Polat çiftinin oğlu Milan, ‘Onları çok çok özledim. Onlar çıksınlar ben onlara sarılmak istiyorum’ dedi.