Dilber bu kez ağlatmaya geliyor! Mendilleri hazırlayın herkesin içi burkulacak

Kanal D’nin sevilen dizisi İnci Taneleri, Dilber karakteriyle gündemden düşmüyor. Hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla kısa sürede dikkatleri üzerine çeken yeni yapımın bu akşamki yeni bölümü de heyecan ve merakla bekleniyor.

Dilber bu kez ağlatmaya geliyor! Mendilleri hazırlayın herkesin içi burkulacak

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka ve Selma Ergeç gibi başarılı oyuncuların yer aldığı İnci Taneleri dizisi sezonun en iddialı yapımlarından biri. Yayın hayatına yeni başlamasına rağmen kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizinin bu haftaki yeni bölümünde yaşanacaklar da merakla bekleniyor. Dizide Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, Dilber dansıyla gündemi sallamıştı. Bu haftaki yeni bölümde Dilber’in başına gelenler izleyiciyi gözyaşlarına boğacak.

DİLBER’İN SON SAHNESİ YÜREK YAKTI

Geçtiğimiz haftaki yeni bölümdeki son sahnesi yürekleri yakan İnci Taneleri’nde Dilber’in otelde Zahir’in saldırısına uğraması ve yüzü gözü kanlar içinde hastaneye kaldırılması herkesi gözyaşlarına boğmuştu. Zahir’den kurtulmaya çalışan ama kaçtıkça daha çok bu belayla karşılaşan Dilber, Zahir yüzünden çocuğunu da göremiyor. Geçtiğimiz haftaki bölümde Dilber’in yanına giden Zahir, Dilber’i darp etmişti. Yüzü gözü kanlar içinde otelden çıkarılarak ambulansa alınan Dilber’in gördüğü şiddet izleyiciyi de kahretmişti.

dilber-bu-kez-aglatmaya-geliyor-mendilleri-hazirlayin-herkesin-ici-burkulacak.jpg

HASTANE SAHNELERİ AĞLATACAK

Dizinin bu haftaki yeni bölümünde de gözyaşları sel olacak. Dilber’in hastanedeki sahneleri izleyenleri gözyaşlarına boğacak. Büyük bir travma yaşayan ve uğradığı saldırının ardından hastanede tedavi altına alınan Dilber’in yüzündeki yara izleri dikkat çekerken bundan sonra Zahir2e ne olacağı, Dilber’in oğluna kavuşup kavuşamayacağı, Zahir’den kurtulup kurtulamayacağı da merak ediliyor. İnci Taneleri 7 Mart 2024 Perşembe (bu akşam) yepyeni bölümüyle saat 20.00’de Kanal D’de.