Dominikli ailenin evinden hırsızlık yapan Poyraz’ı polisten Acun Ilıcalı kurtarmış

Survivor tarihinin en ilginç olayı yaşandı. Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde yaptığı açıklama ile herkesi şoke etti. Mavi takım yarışmacılarından Poyraz’ın Dominikli bir ailenin evinden hırsızlık yaptığı ortaya çıktı.

Dominikli ailenin evinden hırsızlık yapan Poyraz’ı polisten Acun Ilıcalı kurtarmış

Survivor All Star yarışmasında gün geçmiyor ki yeni bir olay yaşanmasın. Bu defa yaşanan olay, Survivor’da daha önce eşi benzeri görülmemiş bir olay oldu. Acun Ilıcalı, Acil durum konseyinde Mavi takım yarışmacılarından Poyraz’ın Dominikli bir ailenin evine girerek hırsızlık yaptığını açıkladı.

POLİSLERDEN ACUN ILICALI KURTARMIŞ

Poyraz’ın yaptığı şeyin daha önce Survivor’da eşi benzeri görülmemiş bir olay olduğunu belirtirken, Poyraz’ın girdiği evde yiyecek ve içecekleri bir çuvala doldurarak çaldığını söyledi. Ailenin durumu polise haber vermek istediğini de söyleyen Acun Ilıcalı, bu duruma engel olduklarını da açıkladı. Poyraz’ın yaptığı şeyin daha önce Survivor tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir olay olduğunu belirten ünlü televizyoncu, mavi takıma da seslenerek bu suça ortak olanların itiraf etmesini istedi.

POYRAZ’A 10 ÖDÜL CEZA

Acun Ilıcalı’nın bu açıklaması üzerine Hakan hariç mavi takımın tüm erkekleri olaya dahil olduklarını söyledi. Bunun üzerine Poyraz’a 10 ödül cezası, takımın diğer erkek yarışmacılarına ise 3 ödül cezası verildi. Yine Poyraz’ın eve girmesinde destek olduğu belirlenen Aysu’ya da 4 ödül cezası verildi.