Ebru Yaşar’dan dünya çapında başarı

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, yeni şarkısı “Yoksun” ile dünya müzik listesinde yer almayı başardı.

Ebru Yaşar’dan dünya çapında başarı

Ebru Yaşar, bu başarıyla Shakira, Miley Cyrus ve Cardi B. gibi dünya starlarını geride bıraktı ve listeye giren tek Türk olmayı da başarmış oldu.

ebru-yasardan-dunya-capinda-basari.jpg

“EN İYİLERİNE LAYIKSINIZ”

Ebru Yaşar yeni şarkısı “Yoksun” ile çok konuşulacak bir rekoru kırmayı başardı. Siyam'la yaptığı düet şarkısı dijital platformlarda zirveye yerleşen Yaşar'ın başarısı bununla da sınırlı kalmayıp dünya listesinde yerini aldı. Ünlü şarkıcı, Youtube Music Charts listelerinde23. sıraya yükseldiği ve Shakira, Miley Cyrus ve Cardi B.'yi geride bırakarak başarısını ortaya koydu. Şarkının son bir yılda Youtube'da 300 milyon, tüm dijital mecralarda ise 500 milyon dinlemeyi aştığı ifade edildi. Ünlü müzik yapımcısı ve DMC Genel Müdürü Samsun Demir, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, “Ebru Yaşar ve Siyam'ın düeti "Yoksun" YouTube Dünya Listesi'nde Cardi B ve Miley Cyrus gibi starları geride bırakarak 23. sıraya yükseldi. Ebru Yaşar son bir yılda YouTube'da 300 milyon tüm dijital mecralarda ise 500 milyon dinlemeyi aşan bir performans sergiledi” dedi. Ünlü sanatçı Ebru Yaşar da, Samsun Demir'in paylaşımına; “Müzik bi yolculuk …bu yolda bize eşlik eden tüm dinleyicileri çok sevdiğimi, aşkla şarkılarımı seslendirdiğimi bilmenizi isterim.. En iyilerine layıksınız” ifadelerini kullandığı bir yanıt verdi.

ebru-yasardan-dunya-capinda-basari-001.jpg

TÜM DİJİTAL MECRALARDA 500 MİLYONU AŞTI
Ebru Yaşar “Yoksun” ile 'YouTube Dünya Listesi'nde Amerikalı rapçi Cardi B. ile pop şarkıcı Miley Cyrus gibi dünya starlarını geride bırakarak 23. sıraya yükselmeyi başardı. Ebru Yaşar son bir yılda YouTube'da 300 milyon tüm dijital mecralarda ise 500 milyon dinlemeyi aşan bir performans sergileyerek başarısını ortaya koydu. 2 Şubat tarihinde müzikseverler ile buluşan “Yoksun” YouTube Türkiye Trend Videolar Müzik listesine de 1'inci sıradan giriş yapmıştı. “Yoksun” un söz ve müziğini Esad Fidan, Siyam, Ramazan Kızılpınar yaparken şarkının düzenlemesi Esad Fidan'a aittir.