Emre Kınay isyan etti: Sandığa gitmiyorum

Ünlü oyuncu Emre Kınay’ın isyanı sosyal medyada gündem oldu. İsyan ettiği videosuyla gündem olan Kınay’ın o anları sosyal medyada da çok konuşuldu. Trafikten dolayı isyanını dile getiren ünlü oyuncu canlı yayın açarak sitemini dile getirdi.

Emre Kınay isyan etti: Sandığa gitmiyorum

İstanbul trafiğinden dolayı isyan eden Emre Kınay, sosyal medya hesabından canlı yayın açarak sitemini dile getirdi. Çok sinirli olduğu görülen Kınay’ın trafik sebebiyle 1 buçuk saatte 700 metre ilerideki evine gidemediğini söylediği canlı yayında ‘Seçime de gitmiyorum, sandığa da gitmiyorum’ dedi.

İSTANBUL TRAFİĞİ ÜNLÜ OYUNCUYU ÇİLEDEN ÇIKARDI

Ünlü oyuncu Emre Kınay, sosyal medya hesabından bir canlı yayın açtı ve İstanbul trafiğinden dolayı yaşadığı mağduriyeti dile getirdi. Trafikte beklediği anlarda canlı yayın açan ve sitemini dile getiren Kınay, 1 buçuk saatte 700 metre ilerideki evine gidemediğini söyleyerek ateş püskürdü. Herkesi protesto etmeye çağıran Emre Kınay, ‘Seçime de gitmiyorum, sandığa da gitmiyorum, hiçbir b.ka da gitmiyorum’ dedi.

‘BEN ÇILDIRMAYAYIM DA KİM ÇILDIRSIN’

İstanbul'daki trafik sorunundan bahseden Emre Kınay, trafikte kaldığı anlarda açtığı canlı yayında şu ifadelere yer verdi; ‘Ben çıldırmayayım da kim çıldırsın. İstanbullu zaten susmuş artık her b.ka. Seçime de gitmiyorum, sandığa da gitmiyorum, hiçbir b.ka da gitmiyorum. Herkesi de protesto etmeye çağırıyorum. Neyin hizmeti bu be? Bu ne ya? Vergi veriyorum ya ben 700 metre sonraki evime gidemiyorum bir buçuk saattir. Çakarlı arabalarla ilerleyip sağdan sağdan gidiyorsunuz her yere. Ya rezillik bu rezillik! Hangi ülkede var böyle bir salaklık. Bu kadar vergi toplayıp ülkesindeki insana bu kadar hizmet etmeyen bir devlet söylesenize bana. Yol yok, evine gidemezsin, trafik b.k, her şey b.k, herkes çok biliyor ama.’

emre-kinay-isyan-etti-sandiga-gitmiyorum.jpg

‘BAKIN BAŞINIZIN ÇARESİNE’

Çok sinirli olduğu görülen ünlü oyuncu Emre Kınay sözlerine şöyle devam etti; ‘Ondan sonra yok Ekrem İmamoğluna laf etti, Valiye soruyorum işte, İstanbul Valisine. Fenerbahçe stadındaki maçlarda niye Kadıköylüye çektiriyorsun bu eziyeti? Kim verdi sana bu yetkiyi? Vergiyi ben veriyorum, niye kapatıyorsunuz abi yolu? Yol açıldı ben kapatıyorum hadi eyvallah. Bakın başınızın çaresine, Allah kahretsin topunuzu, topumuzu.’ diyerek canlı yayına son verdi.