Eşimle sevgilim kanka oldu

Klinik psikolog Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan “Yeni Baştan” programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir olay gündeme bomba gibi düştü.

Eşimle sevgilim kanka oldu

6 senelik evli olduğunu bilinen bir konuk “Eşim ve sevgilim kanka oldu” ifadelerini kullanınca Esra Ezmeci şaşkına döndü. Hafta içi her gün Beyaz TV'de seyirciyle buluşan Esra Ezmeci İle Yeni Baştan programına gelen itiraflar herkesi şoke ediyor. Programa bu defa 6 yıllık evli olduğunu söyleyen Hilmi Bey'in açıklamaları damgasını vurdu.

esimle-sevgilim-kanka-oldu.jpg

KAVGA ETMEK İSTEDİM MUTLULUK BATTI
6 senelik evli olduğunu söyleyen Hilmi Bey, özel bir bankada müşteri temsilcisi olduğunu ve ailesinden kalan bir apartmanı olduğunu söyledi. “Yıllardır evliliğim çok güzel geçti. Hiç tartışmıyor hiç kavga etmiyorduk. Ne istersem tamam diyordu. Bir şekilde artık kavga etmek istedim. Mutluluk batmaya başladı. 6 yıldan sonra aramızda fikir ayrılıkları oluşmaya başladı ve bir gün kulübe gittim. Bir kızla tanıştım. O gün ne olduysa ona aşık oldum. Belli bir süre sonra evli olduğumu anlattım…

esimle-sevgilim-kanka-oldu-001.jpg

HEPİNİZDE ALGISAL BİR SORUN VAR
Zaman geçtikçe ben daha da çok aşık olmaya başladım. Bunu karıma açıklamak istedim. Karıma bunları açıkladığımda normal tepki vermesi beni çok şaşırttı. Getirip tanıştırmamı istedi. Tanıştırdığım gün eşim beni tebrik etti. Bunları sanki ben tanıştırmamışım gibi birlikte her gün dışarı çıkmaya ve alışveriş yapmaya başladılar” şeklinde çarpıcı ifadeler kullandı. Duydukları karşısında şaşkına dönen Esra Ezmeci “Siz ne istiyorsunuz?” diye sordu. Hilmi Bey ise “Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Eşimle nasıl barışabilirim. Sevgilimden nasıl ayrılabilirim” ifadelerini kullandı. Esra Ezmeci ise; “Eşiniz bir şekilde bu durumdan zaten memnun. Bence burada hepinizde algısal bir sorun var” şeklinde yanıt verdi.