Gönül Yazar sevenlerini korkuttu! Hastaneye kaldırılmıştı

Türk Sanat Müziği şarkıcısı ve sinema oyuncusu Gönül Yazar, ‘Taş Bebek’ lakabıyla tanınıyor. 2022 yılında evinde bir kaza geçiren ve kaza sonrası görme yetisinde sıkıntı yaşamaya başlayan Gönül Yazar’dan açıklama geldi.

Gönül Yazar sevenlerini korkuttu! Hastaneye kaldırılmıştı

Yaşadığı sağlık sorunları ile ilgili Magazin Sortie’ye açıklamalarda bulunan ‘Taş Bebek’ lakaplı ünlü sanatçı, önceki gece yaşadığı ağrıları ve hastane sürecinden de bahsetti. Bacağındaki pıhtı sebebiyle hastanelik olduğunu anlatan Yazar, yanındaki yardımcısının Kayseri’ye cenazeye gittiğini ve kendisinin evde yalnız olduğunu, ne yapacağını şaşırdığını söyleyerek, ‘Türkiye’nin Gönül’ü yapayalnız’ ifadesini kullandı.

BACAĞINDAKİ SIKINTIYI ANLATTI

Önceki gece yaşadığı ağrıyı anlatan ve evde yalnız olduğu için ne yapacağını bilemediğini belirten Gönül Yazar, ‘Kendi kendime yarına çıkarsam iyiyim dedim. Herkeste uyuyor gece tabi. Sonrasında eski vokalistim beni hastaneye götürür diye düşündüm.’ dedi. Yaşadığı sağlık sorunlarından bahseden ünlü sanatçı, ’20 gün önce yine hastanedeydim. Sol bacağım maalesef 3 bacak gibi şişti. Bacağımda pıhtı varmış. Öncesinde her gün 2 tane kan sulandırıcı iğneler yapılıyordu. Her gün de 9 tane ilaç içiyordum. Ben 6 kilo verdim. Bir deri bir kemiğim çok zayıfladım. Yemek yemedim, evde de hastanede de yemedim. Serum verdiler. Kiminin kalbine vurdu bu pıhtı kiminin beynine, benim bacağıma Allah’tan. O şişerek sert olan bacağım şimdi burada yumuşadı diğer ayağım gibi oldu. Şu an çok şükür iki bacağım da iyi.’ dedi.

gonul-yazar-sevenlerini-korkuttu-hastaneye-kaldirilmisti.jpg

EVİNİ LÖSEV’E BAĞIŞLAYACAK

Konuşmasının devamında evini bağışlayacağını söyleyen Gönül Yazar, ‘Kızım çok mirasa kondu babası Erol Simavi’den. Allah’a şükür benim birikimim var gazino zamanından. Ona muhtaç değilim. Ortaköy’de oturduğum ev çok pahalanmış. LÖSEV’e bağışlayacağım orasını. Tabi o ev ben yaşarken benim, benden sonrası için o küçük lösemili çocuklar için bağışlayacağım. Hepimiz bu dünyaya çivi çakmaya gelmedik. Hak vaki olunca bizler de gideceğiz. O zaman onlara kalacak.’ ifadelerini kullandı.