Görülmemiş olay!

Now TV'nin yeni dizisi olan Korkma Ben Yanındayım'ın setinde yaşanan durum dizi ekibini şaşkına uğrattı. İlk bölümü cumartesi akşamı yayın serüvenine başalayacak olan dizi ekibi bu sektörde daha önce görülmemiş bir durumla karşılaştılar.

Görülmemiş olay!

Önümüzdeki günlerde Nox TV'de yayın hayatına başlayacak olan Korkma Ben Yanındayım dizi ekibi çok şaşırdıkları bir durumla karşı karşıya kaldılar. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre dizinin Beykoz’da ev sahnelerinin çekildiği bir aileye ait gecekondu Beykoz Belediyesi tarafından aniden mühürlenerek kapısı kapatıldı.

gorulmemis-olay.jpg

PLATO RUHSATI OLMAMASI GEREKÇE GÖSTERİLDİ

İlk bölümü Cumartesi akşamı yayınlanacak olan NOW TV’NİN MedYapım imzalı “Korkma Ben Yanındayım” dizi ekibi bugün şoke oldukları bir olay yaşadılar. Cumartesi akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan NOW’un Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Muray Aygen, Didem Balçın gibi ünlü oyuncuları bir araya getiren MedYapım imzalı “Korkma Ben Yanındayım” dizisinin Beykoz’da ev sahnelerinin çekildiği bir aileye ait gecekondu Beykoz Belediyesi tarafından mühür yedi. Geçtiğimiz ay çekim izni almak için Beykoz Belediyesi’ne 60 bin TL ödeyen MedYapım’ın kiraladığı evin belediye tarafından mühürlenmesi dizi sektöründe ilk kez şahit olunan bir durum olarak kayıtlara geçmiş oldu. Belediye şahsa ait gecekondunun “plato ruhsatı” olmadığını gerekçe olarak sundu. Film şirketi ise mekanın plato değil, gerçek bir mekan olduğunu ifade ederek ilk kez yaşadıkları durum karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadılar.

gorulmemis-olay-001.jpg

EVİN SAHİPLERİDE GİREMİYOR
Bütün dizilerin gerçek mekanlarda çekildiğinin altını çizen MedYapım geçmişte Beykoz Adliyesi ve Beykoz Belediyesi ve Beykoz Devlet Hastanesinde de çekim yaptıklarını hatırlattı ve hiçbirinin plato ruhsatının olmadığına vurguda bulundu. Şimdi Beykoz Belediyesi’nin mühürlediği gecekonduya evin sahibi olan aile bile giremiyor. Belediye görevlilerinin buzdolabında bozulacak malzeme olduğu için elektrik şalterini kaldırmadıklarını da zapta not düşmesi de dikkat çeken detaylardan oldu.