Gürkan Uygun yeni projesiyle ekranlara dönüş yapıyor

Bir dönem izleyicisini ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisi Türk televizyonlarının efsane yapımları arasında yer almayı başardı.

Gürkan Uygun yeni projesiyle ekranlara dönüş yapıyor

Dizide canlandırdığı Memati rolü ile akıllarda yer edinen başarılı oyuncu Gürkan Uygun bomba bir projeyle ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyor. Uygun yeni dizisinde Kürşat karakterine hayat verecek. Başrollerini Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Necati Şaşmaz gibi isimlerin paylaştığı Kurtlar Vadisi dizisinde Memati karakterine ünlü oyuncu Gürkan Uygun hayat vermekteydi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre Gürkan Uygun, Şehrazad dizisi ile ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyor.

gurkan-uygun-yeni-projesiyle-ekranlara-donus-yapiyor.jpg

ŞEHRAZAD DİZİSİYLE GERİ DÖNÜŞ YAPIYOR

Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Memati başta olmak üzere birçok unutulmaz karaktere hayat veren değerli oyuncu Gürkan Uygun’un yeni sezonda rol alacağı dizi projesi netlik kazandı. Gürkan Uygun yeni sezonun en merak edilen projelerinin başında gelen iddialı dizi Şehrazad'la ekrana dönüş yapacak. ATV’de seyirciyle buluşacak olan Şehrazad, 4 sezondur cumartesi akşamlarına damga vuran Kardeşlerim'in yapım şirketi NGM imzasıyla büyük merak uyandırıyor. Gürkan Uygun, Burak Deniz’in ardından NGM’yle el sıkışan ikinci yıldız isim oldu.

gurkan-uygun-yeni-projesiyle-ekranlara-donus-yapiyor-001.jpg

KÜRŞAT KARAKTERİNE HAYAT VERECEK
Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak’ın oturacağı Şehrazad'ın hikâyesi ve senaryosu başarılı kalem Eda Tezcan damgası taşımakta. Gürkan Uygun dizide Şehrazad’ın babası Kürşat’ı canlandıracak. Yörük kızı Canfeza ile komiser Celal’in Pamukkale’nin büyülü coğrafyasında başlayıp İstanbul’da Asaf bey konağına uzanan imkansız aşkının masalını ekrana aktaracak olan dizinin başrol kadın yıldızının kim olacağı ise büyük bir merak uyandırıyor.