Hadise hakkında çıkan aşk dedikodusuyla ilgili konuştu

Kendisinden 10 yaş küçük Mert Ayaydın ile bir mekanda sarmaş dolaş objektiflere yansıyan ünlü popçu Hadise, hakkında çıkan aşk söylentisine tepki göstererek “Kafanıza göre haber yapıyorsunuz, ben arkadaşımla sohbet edebilirim bu kadar” ifadelerni kullandı

Hadise hakkında çıkan aşk dedikodusuyla ilgili konuştu

Mehmet Dinçerler ile ayrıldıktan sonra adı birçok isimle aşk söylentilerine karışan şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde bir mekanda kendisinden 10 yaş iş insanı küçük Mert Ayaydın ile sarmaş dolaş halde eğlenirken objektiflere yansımıştı. Günlerdir hakkındaki aşk dedikodusuna sessizliğini koruyan Hadise, basın mensuplarına tepki göstererek ilişki iddiasını kesin bir dille yalanladı.

hadise-hakkinda-cikan-ask-dedikodusuyla-ilgili-konustu.jpg

KEYİFSİZ OLDUĞU GÖRÜLDÜ

Havaalanında Aramızda Kalmasın ekibi tarafından görüntülenen şarkıcı Hadise, yeni bir aşka yelken açtığı iddiasına sert tepki göstererek “Kafanıza göre haber yapıyorsunuz, ben arkadaşımla yemek yiyebilirim sohbet edebilirim bu kadar” şeklinde konuştu. Keyifsiz olduğu gözlemlenen Hadise, daha sonra hızla bulunduğu noktadan uzaklaştı. Günlerdir adı Hadise ile anılan Mert Ayaydın ise sessizliğini hala korumaya devam ediyor.

hadise-hakkinda-cikan-ask-dedikodusuyla-ilgili-konustu-001.jpg

MERT AYAYDIN KİMDİR?

Mert Ayaydın, İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı ve Ayaydın şirketlerinin sahibi Yalçın Ayaydın'la eşi Tunay Ayaydın'ın oğludur. Üniversite eğitimini Londra'da tamamlayarak 2017 yılında mezun olan Mert Ayaydın 28 yaşındadır. Üniversite eğitimini Londra'da Regent's Üniversitesi'nde tamamlayan Mert Ayaydın, yüksek lisansını da Westminster Üniversitesi'nde işletme üzerine yaptı. Mert Ayaydın şu anda “Strateji Yöneticisi” olarak İpekyol Grup'ta görev almaktadır.