Hadise'nin erkek kardeşiyle benzerlikleri şaşkına çevirdi

İddialı sahne tarzları ve özel hayatıyla sık sık gündemde yerini alan şarkıcı Hadise, şimdi ise erkek kardeşi Murat Açıkgöz ile gündemde yerini korumaya devam ediyor.

Hadise'nin erkek kardeşiyle benzerlikleri şaşkına çevirdi

Hadise'nin erkek kardeşini görenlerin adeta ağzı açık kaldı. Sosyal medya kullanıcıları Murat Açıkgöz'ü Hadise'ye benzetti. Mehmet Dinçerler'den boşandıktan sonra magazin gündemini uzun bir süre meşgul eden Hadise geçtiğimiz günlerde Etiler'de iş insanı Yalçın Ayaydın'ın oğlu Mert Ayaydın ile sarmaş dolaş görüntülenmişti.

hadisenin-erkek-kardesiyle-benzerlikleri-saskina-cevirdi.jpg

“HADİSENİN ERKEK VERSİYONU”

Hadise'nin kendisinden 10 yaş küçük genç isimle samimi halleri sosyal medyada gündemine bomba gibi düşmüştü. Gündemden düşmek bilmeyen Hadise Bakü konserinde ise çocuk istediğini hayranlarına duyurmuştu.Ünlü şarkıcı şimdi ise erkek kardeşi Murat Açıkgöz ile adından söz ettirmeyi başardı. Hadise'nin erkek kardeşini görenler şaşkına döndü. İki kardeşin benzerlikleri dikkat çekerken sosyal medya kullanıcılarından ise “Benzerlikleri şaka mı?”, “Çok benziyorlar”, “Hadise'nin erkek versiyonu” şeklinde yorumlar yapıldı.

hadisenin-erkek-kardesiyle-benzerlikleri-saskina-cevirdi-001.jpg

HADİSE AÇIKGÖZ HAKKINDA

Hadise Açıkgöz, 1985 yılında Belçika'da hayata gözlerini açmıştır. Belçikalı-Türk şarkıcı ve söz yazarıdır. Belçika'da Sivaslı bir ailenin kızı olarak büyümüştür. 2003 yılında Belçika'da Idool 2003 adlı yarışmaya katılmıştır, birinci olamamasına rağmen albüm teklifi almıştır ve hazırlıklarına başlamıştır. 2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan “Stir Me Up” şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de tanınır hale gelmiştir. Türk basının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiye'ye taşıma kararı almıştır.