Hafsanur Sancaktutan gönlünü bakın kime kaptırdı

Güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın bir süre önce usta oyuncu Kerem Alışık'ın oğlu Sadri Alışık'la aşk yaşamaya başladığı öğrenildi.

Hafsanur Sancaktutan gönlünü bakın kime kaptırdı

Yer aldığı projelerdeki performansıyla adından sık sık söz ettiren Hafsanur Sancaktutan, bu sefer de özel hayatıyla gündem olmayı başardı.

hafsanur-sancaktutan-gonlunu-bakin-kime-kaptirdi.jpg

HENÜZ BİR AÇIKLAMA YAPMADILAR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, son olarak aynı dizide rol aldığı Kerem Bürsin ile gözlerden uzak kısa süreli bir aşk yaşayan Hafsanur Sancaktutan, gönlünü yapımcı Sadri Alışık'a kaptırdı. Sadri Alışık bir süredir Hafsanur Sancaktutan'ın ailesinin kurduğu tiyatro ve kültür merkezini yönetmekteydi. Birbirini tanıma aşamasında olan ünlü ikili, özel hayatlarıyla ilgili sessizliğini korumaya devam ediyor.

hafsanur-sancaktutan-gonlunu-bakin-kime-kaptirdi-001.jpg

HAFSANUR SANCAKTUTAN KİMDİR?

Hafsanur Sancaktutan'ın kim olduğunu, nereli, kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldığı oldukça merak ediliyor. Peki, Hafsanur Sancaktutan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte tüm detaylar…Hafsanur Sancaktutan, 20 Mart 2000'de İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından aslen Rizelidir. Küçük yaşta oyunculuk ve tiyatro ile ilgilenmeye başlamıştır. Yer aldığı tiyatro oyunlarında çeşitli kategorilerde ödül almıştır. 2018-2019 yılları arasında Gülperi adlı dizide "Fidan" karakterine hayat vermiştir. 2019 yılında Aşk Ağlatır adlı dizide "Ada Meryem Varlı" karakterini canlandırmıştır. 2021 yılında ise Son Yaz adlı dizide "Yağmur Kara" karakterine hayat vermiştir. Dizi bittikten sonra birçok reklam filminde rol almıştır, gençlik uygulaması Bana Bak'ın reklam yüzü olmuştur. 2022 yılında Dünyayla Benim Aramda adlı dizide "Sinem" karakterine can vermiştir.