Hande Erçel 69 bin TL'lik kıyafetiyle olay oldu

Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmek bilmeyen Hande Erçel, Hindistan’ın Mumbai şehrinde bu sene 24.sü düzenlenen “FICCI Frames”e onur konuğu olarak davet edildi.

Hande Erçel 69 bin TL'lik kıyafetiyle olay oldu

Hande Erçel'in 69 bin TL'lik kombini sosyal medyayı adeta ikiye böldü. Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündemini meşgul eden güzel oyuncu Hande Erçel, son olarak Paris Moda Haftası'na katılmış ve cesur tarzıyla oldukça beğenilmişti.

hande-ercel-69-bin-tllik-kiyafetiyle-olay-oldu.jpg

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Mini bir tulum ile Paris Moda Haftası'nda güzelliğiyle büyüleyen Hande Erçel bu defa Hindistan’ın Mumbai şehrinde bu sene 24.sü düzenlenen “FICCI Frames”e onur konuğu olarak davet edildi. Hande Hande Erçel'in konuşmacı olarak katıldığı etkinlikteki tarzı sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Yüzü olduğu markaya ait bir kıyafet tercihi yapan Hande Erçel'in 69 bin TL'lik tarzı yorum yağmuruna tutuldu. Bazı sosyal medya kullancıları Erçel'in görünümüne “Harika görünüyorsun”, “Yine mükemmelsin” yorumları yaparken bazı kullanıcılar ise “Hiç olmuş mu?”, “Bu kıyafet hiç yakışmamış” şeklinde yorumlar yaptılar. Son olarak Burak Deniz ile başrolü beraber paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde “Leyla Gediz” karakterini canlandıran Hande Erçel'in oyunculuğu çok fazla eleştiri almıştı. Dizisinin final yapmasının sonrasında Hande Erçel okuluna geri dönüş yapma kararı aldı. Hande Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'ndeki kaydını yeniledi.

hande-ercel-69-bin-tllik-kiyafetiyle-olay-oldu-001.jpg

HANDE ERÇEL KISA YAŞAM ÖYKÜSÜ
Hande Erçel 24 Kasım 1993’de dünyaya gelmiştir, Bandırma’lı Türk oyuncu ve modeldir. Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma‘da hayata gözlerini açmıştır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü’nde okumaya devam etmektedir. 2014 yılında Show Tv‘de yayın hayatına başlayan ve beş bölümde sonlanan “Çılgın Dershane Üniversitede” adlı dizide ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Paşhan Yılmazel, Duygu Çetinkaya, Berrin Keklikler, Okan Karacan gibi oyuncularla birlikte rol almıştır. 2014 yılında “Hayat Ağacı” adlı dizide (Selin Karahanlı) karakterine hayat vermiştir. İdil Fırat, Fikret Kuşkan, Onur Saylak, Özge Özberk, Kenan Bal ile beraber oynama fırsatı yakalamıştır.