Harry ve Meghan'a güvenilmez oldukları gerekçesiyle kanser haberi verilmedi

Ocak ayında ameliyat olmasının ardından ortalardan kaybolan ve hakkında çok sayıda spekülasyon üretilen Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı videoyla kansere yakalandığını açıklamıştı.

Harry ve Meghan'a güvenilmez oldukları gerekçesiyle kanser haberi verilmedi

Kraliyet ailesiyle olaylı bir şekilde yollarını ayıran Meghan Markle ve Prens William'a dünya basınında geniş yankı uyandıran hastalıkla ilgili bilgi aktarımı yapılmadı. Bir kraliyet uzmanı Harry ve Meghan güvenilmez oldukları için Prens William ve Prenses Kate, kanser teşhisiyle ilgili kendilerine bilgi vermedi. Megan ve Harry, Kate'in kanser olduğunu medyadan duymuş oldu. Kate'in kansere yakalandığını duyurmasının sonrasında Sussex Dükü ve Düşesi kısa bir açıklama yayınlayarak “Kate ve ailesi için sağlık ve şifa diliyoruz ve bunu özel olarak ve huzur içinde yapabilmelerini umuyoruz” ifadelerini kullandı.

harry-ve-maeghana-guvenilmez-olduklari-gerekcesiyle-kanser-haberi-verilmedi.jpg

KARDEŞLER ARASINDA DERİN BİR AYRILIK VAR
Kraliyet uzmanı Richard Fitzwilliams, Harry ve Kate'in güvenilmez oldukları için Kate ve William'ın kendilerini kanser teşhisi hakkında bilgilendirmediklerini ifade etti. Fitzwilliams, The Sun'a verdiği bir röportajda şu ifadeleri kullandı: “Kardeşler arasında derin bir ayrılık var, bunu biliyoruz. Ayrıca, birkaç ay boyunca konuşmadıklarını da biliyoruz ve tabii ki nedeni, dört yıl boyunca Kraliyet ailesine sonsuz problemler yaşatmaları. Bu yüzden onlara güvenilemez” şeklinde ifadeler kullandı.

harry-ve-maeghana-guvenilmez-olduklari-gerekcesiyle-kanser-haberi-verilmedi-001.jpg

X hesabından bir video paylaşan Kate Middleton “Ocak ayında geçirdiğim mide ameliyatından sonra yapılan testlerde kanser tespit edildi. Bu elbette büyük şok oldu, William ve ben genç ailemizin iyiliği için bunu özel olarak ele almak ve yönetmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” diyerek önleyici kemoterapi tedavisine başlandığını dile getirmişti.