Hem aldattım hem aldatıldım!

Model grubundan ayrılmasının ardından müzik kariyerine tek olarak devam eden Fatma Turgut Türkiye’yi gezerek sevenleriyle bir araya geldi.

Hem aldattım hem aldatıldım!

Fatma Turgut, hiç ara vermeden Malatya, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Kocaeli’de sahne aldı. Son konserinde hayranlarıyla dertleşen Fatma Turgut’un aşk hayatıyla ilgili itirafı gündeme bomba gibi düştü.

hem-aldattim-hem-aldatildim.jpg

KENDİMİ ÇOKTAN AFETTİM
Türkiye’yi gezerek hayranlarıyla bir araya gelen Fatma Turgut hiç ara vermeden arka arkaya 6 şehirde konserler verdi. Fatma Turgut, Malatya, Kahramanmaraş, Gaziantep, Ankara, Kayseri ve Kocaeli’nde sahneye çıktı. Şarkıcı, performansıyla seyircisinden büyük beğeni topladı. Hiç ara vermeden sevenleriyle konser sahnesinde buluşan Fatma Turgut, özel hayatıyla ilgili itirafıyla gündemde bomba etkisi yarattı. Sahnede hayranlarıyla dertleşen ünlü şarkıcı “Hem aldatıldım hem aldattım. Ben kendimi çoktan affettim” şeklindeki sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.

hem-aldattim-hem-aldatildim-001.jpg

FATMA TURGUT KİMDİR?
Türk rock müzik şarkıcısı Fatma Turgut, 2 Ocak 1984 yılında dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini, Atatürk İlköğretim Okulu'nda, ortaöğretimini ise Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. 2003 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Ana Bilim Dalı Klasik Gitar Bölümü'ne girmiştir. 2010 yılında buradan mezun olmuştur. Bu süreç içerisinde gördüğü eğitim; çok sesli koro, şan, Türk Müziği Armonisi, Batı Müziği Armonisi gibi alanlarda çalışmalar yapma fırsatı yakalamıştır. Aynı zamanda çeşitli amatör rock gruplarıyla sahne çalışmalarını devam ettirmiştir. 2005-2008 yılları arasında özel bir müzik dershanesinde klasik gitar ve koro öğretmenliği yapmıştır.