İbrahim Büyükak rol arkadaşının ölümüyle yıkıldı!

Geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren ünlü oyuncu Efe Deprem'in ölümü, sevenlerine yıkımı yaşattı.

İbrahim Büyükak rol arkadaşının ölümüyle yıkıldı!

En son Mutluyuz filminde birlikte rol aldığı Efe Deprem'in ölümüyle yasa boğulan İbrahim Büyükak "İnanıyorum daha 3-5 ay evvel sette şahane zaman geçirmiştik. Canım kardeşim" şeklinde yorum yaptı.
Seksenler dizisindeki Zafer rolüyle akıllarda yer edinen başarılı oyuncu Efe Deprem, geçtiğimiz akşam geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Efe Deprem'in ölümü sanat dünyasını yasa boğarken paylaşımlar da arka arkaya geldi.

efe-deprem-in-ani-olumu-sanat-dunyasini-yasa-bogdu-16916998-172-m.jpg

KAZA AKŞAM SAATLERİNDE MEYDANA GELDİ

Efe Deprem, geçtiğimi akşam saat 19.30 saatlerinde sahibi olduğu 41 ASH 753 plakalı motosikleti ile seyir Mecidiyeköy yönünde E-5 üzerinde kaza yaptı. Efe Deprem, Çağlayan Metrobüs durağına 300 metre mesafede bariyerlere çarpması sonucu ağır yara aldı. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından ünlü oyuncuya ilk müdahale gerçekleştirildi fakat hayata döndürülemedi. Efe Deprem bugün ikindi namazında Karacacaahmet Şakirin Camisi'nde kılınacak cenaze namazının hemen sonrasında Ümraniye Kısıklı Namazgah Mezarlığı'nda toprağa defnedilecek.

ibrahim-buyukak-rol-arkadasinin-olumuyle-yikildi.jpg

"İNSAN HALA İNANAMIYOR"

Son olarak İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu ile Mutluyuz filminde beraber rol alan Efe Deprem'in ölüm haberi rol arkadaşı Büyükak'ı oldukça üzdü. sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İbrahim Büyükak, "O kadar üzgünüm ki... Çok genç, çok erken... Canım kardeşim Allah rahmet eylesin. Çok seviyorum seni" ifadelerini kullandı. Efe Deprem ile setteki pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan İbrahim Büyükak "Hala inanamıyor insan daha 3-5 ay evvel birlikte şahane bir set geçirmiştik. Hayat gerçekten çok boş. Canım kardeşim benim mekanın cennet olsun" dedi. Özcan Deniz ise Deprem'in ölüm haberinin ardından yaptığı paylaşımda "Ah be canım Efecim ciğerimizi yaktın. Mekanın cennet olsun iyi yürekli çocuk" ifadelerini kullandığı bir not yayınladı.