İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak boyacıyla davalık oldu

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çitak, iş yerindeki tadilat için bir boyacıyla el sıkıştı.

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak boyacıyla davalık oldu

Kısa süre sonra Dilan Çıtak ve boyacı arasında bir kriz yaşandı ve taraflar davalık oldu. İki tarafında birbirini suçladığı boya davasının ayrıntıları gün yüzüne çıktı. Mağdur boyacı 9 bin TL alacağının olduğunu dile getirdi. Dilan Çıtak ise boyacının işlerini eksik yaptığını ileri sürdü. Şarkıcı Dilan Çıtak Nişantaşı'ndaki iş yerinin tadilatı için boyacı Seyit Ali Zehir ile anlaşma sağladı. O da ekibiyle beraber malzemeleri aldıktan sonra iş yerinin boyamasını yaptı. Kanal D Ana Haber'de yer alan bir habere göre Dilan Çıtak boyacıyı hiç görmediğini, tadilatla çalışanların ilgilendiğini ve eksik iş yapıldığı için ödemenin yapılmadığını dile getirdi.

ibrahim-tatlisesin-kizi-dilan-citak-boyaciyla-davalik-oldu.jpg

“MAZERET UYDURDULAR DAVA AÇTIM”

Boya ustası İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın güzellik merkezini boyadı, parasını alamadığını ileri sürüp mahkemeye başvurdu. İşi tamamladıktan sonra kalan ödemeyi istedi fakat karşı tarafa göre iş tam olarak sona ermedi ve hatalar bulunuyordu. Boyacı iddiaları kabul etmedi hatta parasını alabilmek için hukuki yola başvurmayı tercih etti. Uzmanlar ise bu gibi durumlar ile karşılaşmamak için iki tarafın mutlaka sözleşme yapması gerektiğinin altını önemle çizdi. Davacı boya ustası Seyit Ali Zehir, “Dükkanı boyadım. Dediği şekilde yaptım. Ödemeye yanaşmıyorlar. Ekstra işler ile beraber 9 bin lira alacağım var. Malzeme parası için 2 bin lira kapora gönderdiler. İşi yaptım ve teslim ettim. Duvardaki süsler vardı. Boya bittikten sonra bunları kendileri sökmüşler. Bana 2 ay sonra 'şuralar olmamış, buralar olmamış' diye bana mazeret uydurmaya başladılar. Dava açtım” ifadelerini kullandı.

ibrahim-tatlisesin-kizi-dilan-citak-boyaciyla-davalik-oldu-001.jpg

TÜKONFED BAŞKANI UYARIDA BULUNDU
Konuya dair ilk kez konuşan ünlü şarkıcı Dilan Çıtak ise, “Boyalar alındıktan sonra dükkana bırakılmış. Boyanmadı salonumuz. Hatta ve hatta yarım bırakılıdı, gitti. Boyanmamış bir salona para piçmesi çok enteresan” dedi. TÜRKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu konu hakkında vatandaşlara uyarı yaparak, “İleride bir ihtilaf durumunda, örneğin, boya hatalı yapılmışsa hakkını nasıl arayacak? Bunun için yazılı sözleşme yapılmalı” uyarısında bulundu.