Kadir İnanır'ın son sağlık durumu nasıl? Hastaneden son dakika açıklaması

Yeşilçam'ın usta ismi Kadir İnanır'ın son sağlık durumu belli oldu. Hastaneden az önce son dakika açıklaması yapıldı.

Kadir İnanır'ın son sağlık durumu nasıl? Hastaneden son dakika açıklaması

Yeşilçam'ın usta ismi Kadir İnanır, dün evinde pıhtı atması sonucu inme geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Usta oyuncunun sağlık durumuna ilişkin Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi Profesör Doktor Necdet Sağlam'dan son dakika açıklaması geldi. Peki Kadir İnanır'ın son sağlık durumu nasıl?

KADİR İNANIR'IN SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Usta oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi Profesör Doktor Necdet sağlam tarafından yapıldı. Dünden bu yana önemli gelişmeler olduğunu belirten Sağlam, Yoğun bakım ünitesinde Usta sanatçının tedavisinin devam ettiğini söyledi. Dün akşam çekilen MR ve bu sabah çekilen tomografide pıhtı sahasında güzel bir beslenme olduğunu belirten sağlam, Kadir İnanır'ın kollarını ve bacaklarını da oynatmaya başladığını duyurdu.

Kadir İnanır'ın sesli uyarılara da cevap verdiğini belirten sağlam, yutkunma refleksi olduğunu ve bu akşam saatlerinde kendisini uyandırmayı planladıklarını dile getirdi. Şu anda Kadir İnanır'ın spontone şekilde solunumunun da olduğunu belirten sağlam, akşam saatlerinde Usta oyuncunun makineden ayrılmış olacağını söyledi.

HALA RİSKİ VAR

Ancak usta oyuncunun durumunda hala bir risk olduğunu da belirten Sağlam, kanama ve tekrar pıhtı atma gibi olumsuzlukların yaşanabileceğini bunların olmaması için de gerekli tıbbi tedavileri sürdürdüklerini söyledi.