Kate Middleton bir süre daha gözetim altında tutulacak

Ocak ayında karın bölgesinde bir operasyon geçiren ve 2 hafta hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edilen Kate Middleton'ın hiç görüntülenmemesi kafalarda karışıklık yarattı.

Kate Middleton bir süre daha gözetim altında tutulacak

Galler Prensesi'nin sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklama iyileşme sürecinin iyi gittiği ve kraliyet doktorları tarafından gözetim altında olduğu ifade edildi. Galler Prensesi Kate Middleton 16 Ocak'ta mide bölgesindeki rahatsızlıktan ötürü operasyon geçirdi ve 2 hafta hastanede tedavi gördü. Prenses'in hastalığı gizlenirken kanser olduğu iddiası da kesin bir dille yalanlandı. Bir süredir basında görülmediği için sağlık durumundan oldukça endişe edilen Middleton için resmi açıklama yayılandı. Açıklamada Middleton'ın kraliyet doktorları tarafından gözetim altında tutulduğu ve Londra Kliniği'nin sağladığı tamamlayıcı tedavi hizmetlerinden yararlanacağı açıklandı.

kate-middleton-bir-sure-daha-gozetim-altinda-tutulacak.jpg

İYİLEŞME SÜRECİ İYİYE GİDİYOR

Kensington Sarayı, Paskalya'dan sonra Kate'in kraliyet etkinliklerine geri döneceğini ve ameliyat sonrası iyileşme sürecinin iyi gittiğini sözlerine ekledi. Saray sözcüsü, herhangi bir önemli gelişme olduğunda kamuoyunu bilgilendireceklerini de dile getirdi. Prens William, Kate'in sağlık durumuyla ilgili söylentilere cevap verirken, geçen yılın Ocak ayında ölen Yunanistan Kralı II. Konstantin'in anma törenine katılmaktan vazgeçtiği için büyük eleştiri almıştı. Ancak William, törene katılmamasını kişisel bir neden” olarak açıklamıştı.

kate-middleton-bir-sure-daha-gozetim-altinda-tutulacak-001.jpg

KATE MİDDLETON KİMDİR?
Cambridge Düşesi Catherine, asıl adıyla Catherine Elizabeth “Kate” Middleton 9 Ocak 1982, Reading, Berkshire’de dünyaya gelmiştir, Cambridge Dükü Prens William'ın eşidir. Kate Middleton'ın babası Michael Francis Middleton eski bir havayolu yetkilisi ve harekât memurudur, annesi Carole Elizabeth Goldsmith Middleton ise eski bir havayolu hostesi görevini icra etmiştir. Middleton'ın Philippa Pippa Charlotte ve James William adında iki kardeşi bulunmaktadır.