Katy Perry kalçasını açtı ağızları açık bıraktı

Billboard Woman in Music Ödülleri'ne konuk olan ünlü şarkıcı Katy Perry kırmızı kıyafetiyle geceye damgasını vurdu.

Katy Perry kalçasını açtı ağızları açık bıraktı

Katy Perry arkasını dönünce bir bakan bir daha baktı. Şarkıcıya gelen yorumların ardı arkası da kesilmek bilmedi. Katy Perry, Los Angeles'taki Billboard Woman in Music Ödülleri etkinliğine dikkat çekici bir kıyafetle konuk oldu. Katy Perry, sırtı bağcıklı, kırmızı bir elbiseyle objektiflere poz verdi.

katy-perry-kalcasini-acti-agizlari-acik-birakti.jpg

“ESTETİKTEN UZAK BİR GÖRÜNÜM”
Katy Perry arkasını dönünce şarkıcının halini görenlerin ağzı açık kaldı. Şarkıcının ilginç kıyafeti herkesi şaşkına çevirdi. Ayrıca sırtının alt kısmında deriye benzemesi amaçlanan kelebek şeklinde tuhaf bir çıkartma da bulunuyordu. Katy Perry, kırmızı halıda şok eden bir giriş yaptı. Şarkıcının görünümüne sosyal medyada tepkiler çığ gibi yağdı. Bu ilginç kıyafete “Gözüm kanadı”, “Teşhircilik budur”, “Estetikten uzak bir görünüm” şeklinde eleştiri yorumları yapıldı.

katy-perry-kalcasini-acti-agizlari-acik-birakti-001.jpg

KATY PERRY’NİN KISA YAŞAM ÖYKÜSÜ

Katheryn Elizabeth "Katy" Hudson 25 Ekim 1984 yılında dünyaya gelmiştir, sahne adıyla Katy Perry, Amerikalı şarkıcı, söz yazarı ve oyuncudur. Gospel müziği ile büyümüştür, babasının papaz olarak görev yaptığı kilisenin korosunda sekiz yıl görev almıştır. 2001 yılında müzik listelerinde herhangi bir başarı elde edemeyen ilk albümü Katy Hudson'ı piyasaya sürmüştür, müzikal kariyerinin ilk altı yılında Katy Hudson adıyla sahneye çıkmıştır. İlerleyen senelerde yeni bir stüdyo albümü kaydetmiştir fakat yayınlamaktan vazgeçmiştir. 2007'de Capitol Records ile anlaşma imzaladıktan sonra Katy Perry sahne adını kullanmaya başlamıştır.