Kızılcık Şerbeti 55. yeni bölümde olaylar olaylar! Çimen'in tesettüre girdiğini gören Kıvılcım çılgına döndü

Show TV'de reyting rekorları kıran dizi Kızılcık Şerbeti 55. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kızılcık Şerbeti yeni bölümde yine olaylar bitmiyor.

Kızılcık Şerbeti 55. yeni bölümde olaylar olaylar! Çimen'in tesettüre girdiğini gören Kıvılcım çılgına döndü

Show TV'de cuma akşamları ekrana gelen ve reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti 55. Bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen Kızılcık Şerbeti son bölüme Çimen’in tesettüre girmesi damga vurmuştu. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanda fragmanında da Çimen’in tesettüre girdiğini gören Kıvılcım adeta çılgına dönüyor.

KIZILCIK ŞERBETİ 55. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Evrim Alasya, Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrollerini paylaştığı Kızılcık Şerbeti 55. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümüne Çimen’in tesettüre girmesi ve kendisinden varsa büyük Evli ve iki çocuklu sevgilisiyle imam nikahı kıyması damga vurmuştu. Yeni bölüm fragmanında ise Çimen, İmam nikahlı eşi ve başındaki tesettür ile annesi Kıvılcım'ın karşısına çıkıyor.

Kızının karşısına tesettürle gören ve İmam nikahlı evlendiğini öğrenen Kıvılcım ise adeta çılgına dönüyor. Kıvılcım Çimene ''O kafandakini çıkartıp hemen odana geç'' diye bağırırken aldığı cevap karşısında ise gözü dönüyor ve Çimen’e saldırıyor. Kızılcık Şerbeti 55. Bölüme bu sahneler damga vururken izleyiciler de yeni bölümü heyecanla bekliyor.