Kızılcık Şerbeti’nde beklenmeyen vedalar

Kızılcık Şerbeti'nde Ertuğrul karakterine hayat veren Kayra Şenocak ve kızı Mihri'ye hayat veren Gizem Yanık bu hafta yayınlanacak bölümle diziye veda etmeye hazırlanıyor.

Kızılcık Şerbeti’nde beklenmeyen vedalar

Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Müjde Uzman, Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın kadrosunda rol aldığı Kızılcık Şerbeti'nde bu hafta iki ayrılık birden beklenmedik şekilde yaşanacak.

kizilcik-serbetinde-beklenmeyen-vedalar.jpg

55. BÖLÜMLE DİZİDEN AYRILACAKLAR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, bir değişiklik yaşanmazsa 7 Haziran'da final yapacak olan Kızılcık Şerbeti'nde rol alan Ertuğrul'a hayat veren Kayra Şenocak ile kızı Mihri'yi canlandıran Gizem Yanık kadroya veda edecek. İki oyuncu 55. bölümde diziden ayrılmaya hazırlanıyor. Ertuğrul ve Mihri karakterlerinin seyirci sevdiği için sezon başında planlanandan daha uzun süre dizide kaldıkları bilgisi edinildi.

kizilcik-serbetinde-beklenmeyen-vedalar-001.jpg

KAYRA ŞENOCAK KİMDİR?

Kayra Şenocak 25 Haziran 1978 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Karadenzili olan Kayra Şenocak İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezun olmuştur. Kayra Şenocak, 1998 yılında yayınlanan Aynalı Tahir dizisinde Bilal karakteri ile televizyon dünyasına ilk adımı atmıştır. 1998 yılında öğretmen Verda Şenocak ile evlenen Kayra Şenocak üç yıl sonra 2001 yılında eşinden ayrılmıştır. Mert adında bir oğlu bulunmaktadır. 2006 yılında oyuncu Ebru Karanfilci ile nişanladıktan sonra 2007 yılı sonlarına doğru ayrılma kararı almışlardır. Bir dönem Show Tv ekranlarında Şans Kapıyı Çalınca adlı yarışmayı Seray Sever ile birlikte sundu.