Korkma Ben Yanındayım dizisi karakterleri

NOW TV’de ekrana gelen Korka Ben Yanındayım dizisi her Cumartesi yepyeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizinin oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler de merak ediliyor.

Korkma Ben Yanındayım dizisi karakterleri

Yeni sezonun en dikkat çeken yapımlarından biri olan ve yayınlandığı ilk bölümden bu yana merakla takip edilen dizisi Korkma Ben Yanındayım ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Yeni diziyle ilgili merak edilen pek çok detay var. Dizinin izlenme oranları her hafta artmaya devam ederken gelecek bölümler de merakla bekleniyor. Oyuncu kadrosu kadar konusuyla da dikkat çeken yeni dizinin karakterleri de araştırılıyor. Dizide hangi oyuncu hangi karaktere hayat veriyor merak ediliyor. Peki, Kokrma Ben Yanındayım oyuncu kadrosunda kimler var= Korkma Ben Yanındayım dizisi hangü gün yayınlanıyor? Korkma Ben Yanındayım Hande kim? Korkma Ben Yanındayım Hande gerçek ismi ne? İşte tüm merak edilenler…

KORKMA BEN YANINDAYIM OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

NOW’un yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım’ın başrollerinde Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Nilsu Berfin Aktaş ve Eren Ören gibi başarılı isimler yer alıyor. Dizide Şevket Çoruh, İnci’nin babası Selo’ya hayat veriyor. Dizinin başrol oyuncularından Günay Karacaoğlu ise dizide İnci’nin annesi Seher rolünde. Genç bir çiftin beklenmedik bir hamilelikle nasıl mücadele ettiği ve bu durumun aileleri üzerindeki etkilerini konu alan dizide İnci ve Mert’in hikayesi işleniyor.

kokrma-ben-yanindayim-dizisi-karakterleri.jpg

- Şefket Çoruh (Selo)

- Günay Karacaoğlu (Seher)

- Nilsu Berfin Aktaş (İnci)

- Eren Ören (Mert)

- Doğaç Yıldız (Tufan)

- Baran Emir Polat (Efe)

- Murat Aygen (Turgut)

- Didem Balçın (Aylin)

- Durukan Çelikkaya (Cihan)

- Erdem Kaynarca (Mustafa)

- Serhat Özcan (Nihat)

- İpek Türktan (Tülin)

- Ayşe Alkan (Esra)

- Fahriye Kesimal (Hande)

- Gökçe Güneş Doğrusöz (Buket)

kokrma-ben-yanindayim-dizisi-karakterleri-001.jpg

kokrma-ben-yanindayim-dizisi-karakterleri-002.jpg