Mehmet Ali Erbil müstakbel damadını korudu

Survivor'da işlediği suçla gündemde bomba etkisi yaratan Yiğit Poyraz Survivor tarihinde görülmemiş bir ceza aldı.

Mehmet Ali Erbil müstakbel damadını korudu

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'le birliktelik yaşayan Survivor'ın iddialı ismi Yiğit Poyraz bu defa işlediği suçla gündeme bomba gibi düştü “Akıl tutulması yaşadım” ifadelerini kullanan Acun Ilıcalı, Yiğit Poyraz'ın Dominik'li bir ailenin evine girip erzak çaldığını dile getirdi. Poyraz'ın büyük ses getiren bu olayının sonrasında Mehmet Ali Erbil müstakbel damadına destek çıktı. Bir süredir ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'le aşk yaşayan Yiğit Poyraz Survivor mücadelesi ile gündemden düşmek bilmiyor.

mehmet-ali-erbil-mustakbel-damadini-korudu.jpg

“SAYGIN BİR AİLEDEN GELİYOR”

Dominikli bir ailenin evine gizlice girerek elindeki çuvala ne bulduysa doldurduğu gün yüzüne çıkan Poyraz'ın hırsızlık yapmasına Acun Ilıcalı çok fazla kızmıştı. Acun Ilıcalı; “Adam normal şartlarda zaten polise gidecek ve polis gelip Poyraz'ı alacaktı. Normalde Poyraz'ın mahkemesi olacaktı. Ziyarete falan gidecektik. Müdahale ettik” ifadelerini kullandı. 10 ödülden yararlanmama cezası alan Poyraz hakkında Mehmet Ali Erbil'den yorum geldi. Söylemezsem Olmaz'dan Arto'ya konuşan ünlü isim müstakbel damadına destek oldu ve “Poyraz Robert Koleji, Boğaziçi mezunu. Gayet saygın bir aileden geliyor. İnsan açlıkla her şeyi yapar ki sadece tek başına yapmamış. Bu kadar üzerine gitmesinler” ifadelerini kullandı.

mehmet-ali-erbil-mustakbel-damadini-korudu-001.jpg

MEHMET ALİ ERBİL HAKKINDA

Mehmet Ali Erbil 8 Şubat 1957, İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Türk oyuncu, sunucu, yapımcı, komedyen, şovmen ve seslendirme sanatçısıdır. Tiyatro ve sinema sanatçısı Saadettin Erbil'in oğlu olarak 8 Şubat 1957'de İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. 1835 yılında Erbil'de doğmuş ve sonradan İstanbul'a göç etmiştir.