Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi soyadını değiştirdi

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük olan sevgilisi Gülseren Ceylan'la yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmek bilmiyor.

Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi soyadını değiştirdi

Geçtiğimiz günlerde birlikte yaşadıkları evin kapılarını Evrim Akın’a açan ikilinin evlenip evlenmeyeceği merak konusu olurken Gülseren Ceylan'dan şaşırtan bir hareket geldi. Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan soyadını değiştirdi. “Çeyiz” paylaşımı ise olay oldu. Ünlü isim Mehmet Ali Erbil ile 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'ın aşkı tüm hızıyla devam ediyor.

mehmet-ali-erbilin-kendisinden-40-yas-kucuk-sevgilisi-soyadini-degistirdi.jpg

ENİNDE SONUNDA SAYGI DUYACAK

Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz aylarda konuk olduğu bir programda evliliğe olumlu bir yaklaşımda bulunarak, “Tekrar evlenip çocuk sahibi olmak isterim. Çocuk yeniden hayata gelmek gibi bir şey, çocuklarımın da hoşuna gider bu. Ailemize yeni bir enerji, yeni bir heyecan katar” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü şovmen, kızı Yasmin Erbil'in evliliğe karşı çıkması hakkında ise “Eninde sonunda ben ne dersem babası olduğum için saygı duyacak ve kabullenecek” şeklinde açıklama yapmıştı.

mehmet-ali-erbilin-kendisinden-40-yas-kucuk-sevgilisi-soyadini-degistirdi.jpeg

ÇEYİZ PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Aşkları dolu dizgin devam eden Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan, son olarak genç kadının yaptığı bir paylaşımla gündem oldu. Gülseren Ceylan isim ve soyisimleri'nin yer aldığı havluları “Çeyizler de tamam” notu ile sosyal medya hesabından paylaştı. Havludaki “Gülseren Erbil” detayı ise dikkat çekti. Kafa karıştıran bu paylaşım, çift acaba evleniyor mu sorusunu akıllara getirdi.