Melis Sezen yeni imajıyla beğeni topladı

Başarılı oyuncu Melis Sezen yeni projesinin öncesi imaj değişikliğine giderek sarı olan saçlarını koyu renge boyattı. Oyuncunun son görünümü sevenlerinden tam not almayı başardı.

Melis Sezen yeni imajıyla beğeni topladı

Sadakatsiz dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran ve sonrasında Gülcemal'de başrolde yer alan Melis Sezen, yeni proje öncesi imaj değişikliğine gitti.

melis-sezen-yeni-imajiyla-begeni-topladi.jpg

SAÇLARINI PROJE İÇİN SİYAHA BOYATTI

Bir Cumhuriyet Şarkısı filminde Mediha rolünü canlandırmaya hazırlanan Melis Sezen, karakteri için uzun süredir sarı renkte kullandığı saçlarını koyu renge boyattı. Melis Sezen'in Salih Bademci ile partner olacağı filmin çekimleri ise 11 Mart'ta başlanması planlanıyor. Yeni imajını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Melis Sezen, koyu renkteki saçlarıyla oldukça beğenildi. BKM imzalı Bir Cumhuriyet Şarkısı için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. 1930'lu senelerin Türkiye'sine ışık tutmayı hedefleyen film, şirketin prestijli projelerinin başında yer alıyor. Cumhuriyetimizin 100. Yılına ithafen çekilen filmin oyuncu kadrosunda Birce Akalay, Ertan Saban, Salih Bademci ve Melis Sezen olacak. Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturacağı filmde Birce Akalay, ilk Türk kadın opera sanatçısı Nimet Vahid hanım karakterine hayat verecek. Filmde ulu önderimize başarılı aktör Ertan Saban, Ahmet Adanan Saygun'u ise Salih Bademci canlandıracak. Ahmet Adnan Saygun'un eşi piyanist Mediha hanıma ise başarılı oyuncu Melis Sezen oynayacak.

melis-sezen-yeni-imajiyla-begeni-topladi-001.jpg

MELİS SEZEN HAKKINDA

Sadakatsiz dizisindeki Derin karakteri ile akıllarda yer edinen Melis Sezen, 1997 İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyunculuk kariyerine küçük yaşta tiyatro ve drama ile başlayan genç oyuncu aynı zamanda Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü öğrencisi. Melis Sezen dizi kariyerine 2016 yılında canlandırdığı Asya karakteri ile Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile başlamıştır. 2018 yılında ise Şampiyon Bold Pilot ’daki Esra karakteri ile film kariyerine ilk adımı atmıştır.