Murat Ceylan, Hande Doğandemir için; Hasretime dayanamadı

Survivor yarışmasının sunuculuğunu yapan Murat Ceylan Dominik’ten oyuncu Hande Doğandemir ile paylaşım geldi.

Murat Ceylan, Hande Doğandemir için; Hasretime dayanamadı

Paylaşımına Murat Ceylan, “Hasretime dayanamadı. Asker ocağıma geldi” notunu yazdı. Survivor'ın sunuculuğunu üstlenen Murat Ceylan sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık adından söz ettiriyor. Murat Ceylan, bu kez 1,9 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından Oyuncu Hande Doğandemir ile paylaşımda bulundu.

murat-ceylan-hande-dogandemir-icin-hasretime-dayanamadi.jpg

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Murat Ceylan, paylaşıma oyuncuyu da etiketleyerek “Hasretime dayanamadı. Asker ocağıma geldi” notunu yazdı. Ünlü sunucunun paylaşımı kısa sürede gündem olmayı başardı. Sosyal medyada ünlü ismin hayranlarından söz konusu paylaşımla ilgili beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

murat-ceylan-hande-dogandemir-icin-hasretime-dayanamadi-001.jpg

HANDE DOĞANDEMİR KİMDİR?

Hande Doğandemir, 22 Kasım 1985 tarihinde Ankara‘da ailesinin tek çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Annesi bir kamu kurumundan emekli, babası da banka emeklisidir. Ankara’da okuduğu ortaokul ve lisede Fransızca eğitim görmüştür. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Sosyoloji bölümünden İletişim Sosyolojisi üzerine eğitim görerek mezun olmuştur. Üniversitede son sınıfta Erasmusla altı ay Fransa’nın Lille şehrinde okumuştur. Üniversite bittikten sonra farklı bir alanda çalışmak istemiş ve ekran arkası deneyimler edindikten sonra Akademi 35’buçukta oyunculuk eğitimi aldı. Kamera arkasında programcılık yapmaya stajyerlikle başlamıştır. Daha sonra rejiye geçmiştir. Ardından çalıştığı yerde editör yardımcısı olmuştur. Vahide Gördüm ve Altan Gördüm‘ün oyunculuk okuluna gitmiştir.