Nagihan Karadere Survivor All Star 2024’tan ayrıldı mı?

Survivor All Star 2024’te izleyicinin merakla beklediği bölüm ekrana geldi. Survivor efsanelerinden Nagihan Karadere, geçirdiği sakatlık sonucu elenip elenmeyeceği merak ediliyordu.

Nagihan Karadere Survivor All Star 2024’tan ayrıldı mı?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024’te heyecan hız kesmeden devam ediyor. Bu sezon bol kavgalı ve kaoslu bölümler izleyicilerle buluşurken sakatlıklar da bitmiyor. Son olarak kırmızı takımın güçlü yarışmacısı Nahgihan Karadere ciddi bir sakatlık geçirmiş ve tedavi altına alınmıştı. Nagihan’ın oyunda dizi çıkarken, akıbeti ise merak ediliyordu. Peki Nagihan Karadere Survivor All Star 2024’e devam edecek mi?

NAGİHAN KARADERE SURVİVOR ALL STAR’DAN ELENDİ Mİ?

Geçtiğimiz günlerde oynanan bir güç oyunu sırasında dizinden sakatlanan Nagihan karadere’nin durumu belli oldu. Nagihan, ağır bir sakatlık geçirirken ada konseyinde gözyaşlarına boğuldu. Nagihan’ın dizindeki sakatlığın önemli olduğu belirtilirken, devam edip etmeyeceğinin kararı ise Nagihan’a verildi. Nagihan ise yarışmaya devam etmek istediğini belirterek, kendini deneyeceğini söyledi. Nagihan Karadere, bir kaç gün içinde takıma geri dönecek.