NOW TV Perşembe dizileri! 7 Mart Perşembe NOW TV yayın akışı

NOW TV’nin haftalık yayın akışı takip ediliyor. Hem hafta içi hem de hafta sonu birbirinden sevilen yayınlarla izleyicisini ekran başına toplayan NOW TV’de Perşembe akşamları da izlenme rekorları kıran bir yapım ekrana geliyor.

NOW TV Perşembe dizileri! 7 Mart Perşembe NOW TV yayın akışı

Sezonun en iddialı dizileri, uzun süredir devam eden programlar ve ana haber bültenleriyle izleyicinin en çok tercih ettiği popüler kanallardan biri olan NOW TV’nin Perşembe günkü yayın akışı da merak ediliyor. Perşembe akşamı NOW TV’de hangi diziler var, bugün NOW’da neler var hepsi araştırılıyor. Dizi yayın saatleri yaklaşırken NOW TV yayın akışı da arama motorlarında geniş yer bulmaya başladı. İşte 7 Mart 2024 Perşembe NOW TV yayın akışı ve bu akşam NOW TV’de yayınlanacak diziler…

HUDUTSUZ SEVDA YENİ BÖLÜMÜYLE EKRANDA OLACAK

NOW TV’nin izlenme rekorları kıran yapımlarından biri olan Hudutsuz Sevda, Perşembe akşamlarının vazgeçilmezleri arasına adını yazdırdı. Sevilen dizinin yeni bölümleri her hafta adeta iple çekiliyor. Bu haftaki yeni bölümü de merakla beklenen dizinin yeni bölüm yayın saati araştırılmaya başlandı. Başrollerinde Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Asuman Dabak, Burak Sergen ve Burak Sevinç gibi başarılı isimlerin yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisi bu akşam yepyeni bölümüyle saat 20.00’de NOW TV’de olacak.

now-tv-persembe-dizileri-7-mart-persembe-now-tv-yayin-akisi.jpg

7 MART 2024 PERŞEMBE NOW TV YAYIN AKIŞI

- 08.00: İlker Karagöz ile Çalar Saat

- 10.30: Çağla ile Yeni Bir Gün

- 12.00: Mehmet Özer ile Mutfakta

- 13.00: Yasak Elma (Tekrar)

- 13.45: Temizlik Benim İşim 8Yeni Bölüm)

- 16.30: Hudutsuz Sevda (Tekrar)

- 19.00: Selçuk Tepeli ile NOW Ana Haber (Canlı)

- 20.00: Hudutsuz Sevda (Yeni Bölüm)

- 00.15: Gaddar (Tekrar)

- 02.15: Bay Yanlış (Tekrar)

- 04.30: Adım Farah (Tekrar)

- 06.00: İnadına Aşk (Tekrar)