Ödül töreninde sahneye çırıl çıplak çıktı

Geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen 96'ncı Oscar Ödülleri'nde oyuncu ve güreşçi olan John Cena, sahneye çırılçıplak çıkarak herkesi şoke etti.

Ödül töreninde sahneye çırıl çıplak çıktı

Ödül vermek için elindeki zarfı açamayan oyuncu bir ara çarşafla üstünü kapatmayı tercih etti. Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nin düzenlediği 96'ncı Oscar Ödülleri'nde ilginç anlar geceye damga vurdu. Oppenheimer filminin 7 ödül aldığı gecede oyuncu John Cena sahneye çırıl çıplak çıkarak büyük şaşkınlık yarattı.

odul-toreninde-ciril-ciplak-sahneye-cikti.jpg

ÖDÜL VERMEK İÇİN SAHNEYE ÇIPLAK ÇIKTI

1974'teki 46'ncı Oscar töreninde David Niven'in Elizabeth Taylor'ın izmini andığı sırada çıplak bir adamın sahneye çıktığı anlara saygı duruşunda bulunmak isteyen oyuncu John Cena, geçtiğimiz akşam sahneye sadece özel bölgesini bir zarfla kapatarak çıktı. 1974 yılında yaşanan olayı akıllara getiren sunucu Jimmy Kimmel, “Bugün sahneye çıplak bir adamın koştuğunu hayal edebiliyor musunuz? Bu çılgınca olmaz mıydı?” sorusunu sordu. Sorunun ardından perdenin arkasından kafasını çıkaran oyuncu “Fikrimi değiştirdim. Sadece bu konuda doğru hissetmiyorum. Bu zarif bir olay, biliyorsun, böylesine tatsız bir şakayı önerdiğin için şu anda utanmalısın” şeklinde ifadeler kullandı. John Cena konuşmanın sonrasında sahneye çırılçıplak çıkarak konuklarda büyük şaşkınlık yarattı. Ödül vermek için sahnede bulunan ünlü oyuncu, elindeki zarfı açamadığı için üzerine perdeye benzer bir kıyafet giymeyi tercih etti.

odul-toreninde-ciril-ciplak-sahneye-cikti-001.jpg

Los Angeles'taki Dolby Tiyatro'sunda gerçekleştirilen ödül törenine en iyi film dahil 7 dalda ödül almaya hak kazanan Oppenheimer damgasını vurdu. En iyi yönetmen ödülünü Oppenheimer ile Christopher Nolan alırken, en iyi erkek oyuncu da Oppenheimer'daki rolüyle Cillian Murphy seçilmiş oldu. Robert Downey Jr. Oppenheimer'daki rolüyle en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında ödüle layık görülürken, Oppenheimer en iyi orijinal film müziği, sinematografi ve en iyi kurgu dallarında da ödül almaya hak kazandı ve böylece büyük bir başarı elde etmiş oldu.

odul-toreninde-ciril-ciplak-sahneye-cikti-002.jpg