Oyuncu Efe Deprem motosiklet kazasında yaşamını yitirdi!

Burcu Altın Deprem'in kendisi gibi oyuncu olan eşi Efe Deprem, motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında 41 yaşında hayata veda etti.

Oyuncu Efe Deprem motosiklet kazasında yaşamını yitirdi!

Çok sayıda başarılı projede yer alan Efe Deprem, Seksenler dizisindeki Zafer rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Birçok projede yer alan ünlü oyuncu Burcu Altın Deprem'in Seksenler dizisinde Zafer rolünü oynayan eşi Efe Deprem, geçtiğimiz akşam Mecidiyeköy'de motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

oyuncu-efe-deprem-motosiklet-kazasinda-yasamini-yitirdi.jpg

KAZA SONUCU AĞIR YARALANDI

Efe Deprem, geçtiğimiz akşam saat 19.30'da sahibi olduğu 41 ASH 753 plakalı motosikleti ile seyir halindeyken Mecidiyeköy yönünde E-5 üzerinde kaza yaptı. Deprem, Çağlayan Metrobüs durağına 300 metre mesafede bariyerlere çarptı. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından ünlü oyuncuya ilk müdahale gerçekleştirildi. Bir çocuğunun babası Efe Deprem'in ölümüyle yıkılan Burcu Altın, sosyal medya hesabından menajerlik şirketinin yaptığı açıklamayı paylaştı. Açıklamada "Sevgili oyuncumuz Efe Deprem'i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Efe Deprem'e Allah'tan rahmet, sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz" şeklinde ifadeler kullanıldı. Efe Deprem bugün ikindi namazında Karacacaahmet Şakirin Camisi'nde kılınacak cenaze namazının sonrasında Ümraniye Kısıklı Namazgah Mezarlığı'nda toprağa defnedilecek.

oyuncu-efe-deprem-motosiklet-kazasinda-yasamini-yitirdi-001.jpg

2019 senesinde dünyaevine giren Burcu Altın ve Efe Deprem'in bir kız çocukları bulunmaktadır. Evim Sensin, Aşk Oyunu, Bir Gece, Sevimli Tehlikeli, Kefaret, Evlat Olsa Sevilme ve Seksenler gibi başarılı projelerde yer alan Efe Deprem, son olarak Yasemin Sakallıoğlu ve İbrahim Büyükak'ın filmi Mutluyuz'da rol alarak beğeni toplamıştı.