Oyuncu Yağmur Yüksel hakaret aldığı gerekçesiyle mahkemeye başvurdu

Kan Çiçekleri dizisinin başrol oyuncusu Yağmur Yüksel, hakkında yapılan hakaret içerikli yorumlardan ötürü mahkemeye başvurdu.

Oyuncu Yağmur Yüksel hakaret aldığı gerekçesiyle mahkemeye başvurdu

Kanal 7 ekranlarında hafta için her gün seyirciyle buluşan Kan Çiçekleri dizisinin başrol oyuncusu Yağmur Yüksel, bir süredir aldığı hakaret içerikli yorumlardan ötürü avukatı aracılığıyla yasal yollara başvuruda bulundu.

oyuncu-yagmur-yuksel-hakaret-aldigi-gerekcesiyle-mahkemeye-basvurdu.jpg

AVUKATI ARACILIĞIYLA DUYURDU
Hakaret içerikli yorumlara erişim engeli getirten ve bu saatten sonra hukuki olarak mücadele edeceğini duyuran Yağmur Yüksel, avukatı aracılığıyla bir açıklama da bulundu. Oyuncunun avukatı açıklamasında “Basın ve Kamuoyuna, Müvekkilim Yağmur Yüksel'e yönelik olarak sosyal medya üzerinden son derece yakışıksız ve hakaret niteliğindeki paylaşımlara ilişkin yaptığımız başvuru neticesinde ilgili sosyal medya içeriklerinin çıkarılmasına ve bu içeriklere erişimin engellenmesine karar verilmiştir. Hakaret niteliğindeki bu paylaşımları yapanların cezasız kalmaması ve iyiliğin kazanması adına savcılık sürecimizin devam ettiğini; bundan sonraki süreçte de bu şekildeki paylaşım ve kişiler hakkında hukuk mücadelemizin devam edeceğini bilgilerinize sunarım” ifadelerini kullandı.

oyuncu-yagmur-yuksel-hakaret-aldigi-gerekcesiyle-mahkemeye-basvurdu-001.jpg

YAĞMUR YÜKSEL KİMDİR?
Amasya'nın Merzifon ilçesinde 21 Ocak 2022'de dünyaya gelen Yağmur Yüksel, genç yaşına rağmen başarılı bir oyunculuk kariyeriyle bilinmektedir. BC Menajerlik tarafından temsil edilen Yağmur Yüksel, ilk kez Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşan “Kan Çiçekleri” dizisiyle oyunculuk kariyerine ilk adımı atmıştır. Dizi, Barış Baktaş ile başrolü paylaşırken, Yağmur Yüksel'in doğal ve etkileyici oyunculuğu izleyicilerden olumlu geri dönüşler almaktadır. Oyunculuğun yanı sıra paramediklik eğitimi alan Yağmur Yüksel, hem sanat hem de sağlık alanındaki yetenekleriyle dikkat çekmektedir. Genç oyuncu, sahnelerin yanı sıra sağlık sektöründe de kendine bir gelecek inşa etmeyi hedeflediğini söylüyor.