Sahnede elbisesi patladı! Zor anlar yaşadı

Los Angeles'taki Dolby Theatre'da gerçekleştirilen görkemli bir törenle sahiplerine ulaşan Oscar Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü Emma Stone'nun oldu.

Sahnede elbisesi patladı! Zor anlar yaşadı

Ödülünü almak için sahneye çıkan ünlü oyuncu, elbisesinin yırtılmasıyla zor dakikalar yaşadı. Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan ve Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından sahiplerine verilen Oscar Ödülleri'nin 96'ncısı Los Angeles'ta düzenlenen törenle sahiplerine bir bir ulaştı. Gecede ödül alan Emma Stone, yaşadığı talihsiz kazayla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

sahnede-elbisesi-patladi-zor-anlar-yasadi.jpg

“HER ŞEY AKLIMDAN UÇUP GİTTİ”

Oppenheimer filminin fırtına gibi estiği görkemli gecede Emma Stone da Poor Things filmindeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi olmaya hak kazandı. Mint yeşili bel detaylı straplez bir elbise giymeyi tercih eden Emma Stone, ödülünü almak için çıktığı sahnede ne yazık ki zor anlar yaşadı. Ödül aldığı için duygularını ifade etmeye çalışan oyuncunun konuşma sırasında elbisesinin arkası yırtıldı. Eliyle elbisesine müdahale eden oyuncu “Ne dediğimi bilmiyorum aman tanrım. Kesinlikle iyiyim. Elbisem yırtıldı. Gayet eminim. Oh, oğlum, bu gerçekten... Bu gerçekten çok bunaltıcı. Üzgünüm... İnkar edebilirdim ama bu anın hayalini o kadar uzun zamandır kuruyordum ki, bunun gerçekleşmesi pek mümkün görünmüyordu ve şimdi burada duruyorum ve her şey aklımdan uçup gitti” şeklinde ifadeler kullandı.

sahnede-elbisesi-patladi-zor-anlar-yasadi-001.jpg

EMMA STONE KİMDİR?

Emily Jean Stone, kısaca Emma Stone, 6 Kasım 1988'de Arizona'nın Scottsdale kentinde dünyaya gelmiştir ve 16 yaşına dek burada yaşamıştır. Babası Jeffrey Charles Stone inşaat sektöründe çalışmaktaydı, bir yüklenici firma sahibiydi. Annesi Krista Jean ise ev hanımıydı. Spencer adında bir erkek kardeşi vardır. Stone küçük yaşlarından itibaren oyunculuk ve şarkıcılığa oldukça hevesliydi.