Selin Türkmen tesettüre girdiği anları sosyal medya hesabından paylaştı

İlgiyle takip edilen Kızılcık Şerbeti dizisinde Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen, sosyal medya hesabından tesettüre girdiği anlara ait kamera arkası görüntüleri takipçilerinin beğenisine sundu.

Selin Türkmen tesettüre girdiği anları sosyal medya hesabından paylaştı

Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi başarılı isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” dizisi her bölümüyle büyük ses getirmeye devam ediyor.

selin-turkmen-tesetture-girdigi-anlari-sosyal-medya-hesabindan-paylasti.jpg

“BU KADARI FAZLA”
Diziye son olarak Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkıyla imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi bomba etkisi yaratmıştı. Dizinin o sahnesi sosyal medyada büyük tepkilere neden olmuştu. Bu sahne için sosyal medyada; “Bu kadar da olmaz”, “Artık çok sıktı”, “Bu kadarı gerçekten fazla” şeklinde yorumlar yapıldı. O sahnenin yankıları devam ederken Selin Türkmen, TikTok hesabından tesettüre girdiği anlara ait kamera arkası görüntüleri yayınlamayı ihmal etmedi. Ekranda yayınlanmayan o görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündeminde bomba etkisi yarattı.

selin-turkmen-tesetture-girdigi-anlari-sosyal-medya-hesabindan-paylasti-001.jpg

SELİN TÜRKMEN KİMDİR?
Selin Türkmen, 2000 yılında İzmir'de hayata gözlerini açmıştır. Hukuk fakültesi mezunu olan genç oyuncu, ilk olarak Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerinde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisiyle ün kazanmıştır. “Kızılcık Şerbeti” dizisindeki Çimen karakteri ile yıldızı parlayan Türkmen, performansıyla izleyicilerden tam not almaktadır. Kızılcık Şerbeti'nde dikkat çeken karakterlerden biri de Çimen olmayı başardı. Kıvılcım'ın küçük kızı, Doğa'nın kız kardeşi Çimen'e genç oyuncu Selin Türkmen hayat vermektedir.