Serenay Sarıkaya ünlü bir marka için objektif karşısına geçti! Pozları sosyal medyayı salladı

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmek bilmeyen Serenay Sarıkaya bu defa son pozlarıyla magazin gündeminde yerini aldı.

Serenay Sarıkaya ünlü bir marka için objektif karşısına geçti! Pozları sosyal medyayı salladı

Bir marka için objektif karşısına geçen Serenay Sarıkaya'nın pozları sosyal medyayı adeta salladı. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya son dönemde özel hayatı ve paylaşımlarla adından sık sık söz ettiriyor.

serenay-sarikaya-unlu-bir-marka-icin-objektif-karsisina-gecti-pozlari-sosyal-medyayi-salladi.jpg

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞMURUNA TUTULDU
Son dönemde şarkıcı Mert Demir ile olan ilişkisiyle gündemden düşmek bilmeyen Serenay Sarıkaya'nın son paylaşımları oldukça konuşuldu. Oyuncu bu defa ünlü bir marka için kamera karşısına geçti. Sarıkaya'nın pozları kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Sarıkaya'nın paylaşımı ile ilgili sosyal medyada adeta yorum yağmuru oldu. Oyuncuya "Abla buzdolabı giysen bile yakışıyor sana", "Elbise çok cici", "Aşırı yakışmış", "Artık ne diyeceğimi bilmiyorum", "Ne giyse yakışıyor", "Prenses gibi olmuşsun" şeklinde yorumlar yapıldı.

serenay-sarikaya-unlu-bir-marka-icin-objektif-karsisina-gecti-pozlari-sosyal-medyayi-salladi-001.jpg

SERENAY SARIKAYA HAKKINDA
1 Temmuz 1991 Ankara’da dünyaya gelmiştir. Türk oyuncu ve modeldir. 15 yaşındayken katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü almayı başarmıştır. Aynı senelerde Plajda adlı bir sinema filminde rol alarak oyunculuğa ilk adımı atmıştır. İlk oyunculuk deneyimini Şaşkın (2006) filmiyle yapan Sarıkaya, İlk kez Sinan Çetin'in Peri Masalı (2008) dizisinde yer alarak dizi oyunculuğuna başlamıştır ve yine aynı sene Sinan Çetin tarafından hazırlanan Limon Ağacı (2008) dizisinde ilk başrol oyunculuğunu yapmıştır.