Sinem Kobal Hayranlarını Büyüledi

Güzel oyuncu Sinem Kobal yakışıklı oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında evlenerek hayatını birleştirmişti.

Sinem Kobal Hayranlarını Büyüledi

Güzel giden evlilikleri ile ilgili magazin gündeminde yer alan ünlü çiftten Sşnem Kobal duru güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yakın zamanda ikinci kez anne olan Sinem Kobal’ın İnstagram hesabına eklediği yeni fotoğrafı hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

Evlendikten sonra ekranlardan uzak kalan başarılı oyuncu Sinem Kobal uzun zamandır kendisini sadece ailesi ile ilgilenmeye adadı. İki küçük kızı bulunan güzel oyuncunun aktif bir şekilde İnstagram hesabını kullanması da hayranlarının ilgisini çekiyor. Son eklediği fotoğrafında makyajsız bir şekilde görülen oyuncuya kısa sürede birçok beğeni ve yorum yapıldı. Duru güzelliği övülen güzel oyuncuya hayranları tarafından oldukça ilgi gösteriliyor.

64816274e4bfdd1c54cc7009.webp

Doğal Hali Göz Doldurdu

Genç oyuncu Sinem Kobal uzun süredir ekranlardan uzakta kalmıştı. Kenan İmirzalıoğlu ile hayatını birleştiren Sinem Kobal’ın üst üste iki kez annelik heyecanı yaşaması ve mutlu giden evliliği adeta düşmanlarına taş çatlatacak cinstendir. Geçen günlerde bir dergi çekimi için kamera karşısına geçtiği görülen güzel oyuncu ekranlara dönebilirim mesajını hayranlarına iletti. Dergi çekiminde birbirinden şık pozlar veren Sinem Kobal güzelliği ile büyüledi.

İnstagram hesabını da aktif olarak kullanmaya özen gösteren Sinem Kobal hikaye bölümüne makyajsız hali ile çekilen fotoğrafını ekledi. Fotoğrafta oldukça güzel görünen Sinem Kobal’a hayranları kısa sürede birçok beğeni ve yorum yaptı. Bir zamanlar ekranların aranılan yüzleri arasında yer alan Sinem Kobal’ın tekrardan ekranlara döneceğine dair verdiği sinyal hayranlarını da hayli heyecanlandırdı.

64816299e4bfdd1c54cc7011.webp

Ekran Macerasına Kaldığı Yerden Devam Mı?

Mutlu giden evliliği ile örnek gösterilen Sinem Kobal kısa süre önce ikinci kez anne olmuştu. Yakışıklı oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten sonra ekranlardan uzak kalan Sinem Kobal’dan dönüş sinyali geldi. Dergi çekimine katılan güzel oyuncu aynı zamanda kendisine yöneltilen soruları da cevaplandırdı. Yeniden oyunculuğa dönebileceğini belirten güzel oyuncunun bu haberi hayranlarını da oldukça sevindirdi. Duru güzelliği ve fit haliyle oldukça beğenilen Sinem Kobal’ın ne zaman ekranlarda yer alacağı ise şimdiden merak ediliyor.