Şok aldatma iddiası!

Galler Prensesi Kate Middleton, Ocak ayında gizemli bir karın ameliyatı geçirmesinin ardından hiçbir yerde görülmemişti.

Şok aldatma iddiası!

Prensesin, durumunun iyi olduğuna yönelik paylaştığı fotoğrafta oynanmalar yapıldığı öğrenilince, Prens William'ın Kate'i Lady Rose Hanbury ile aldattığı iddiası ve boşanma söylentileri gündeme bomba gibi düştü.

sok-aldatma-iddiasi.jpg

KATE BOŞANMAYI DUYURMAK İSTİYOR İDDİASI

Galler Prensesi Kate Middleton, Ocak ayının başında gizemli bir karın ameliyatı geçirdi ve bir süre hastanede kalmasının ardından bir anda ortadan kaybolmuştu. Gizemli şekilde haber alınamayan Kate hakkında boşanma iddiaları gündeme geldi. Prens William'ın Kate'i uzun süredir Lady Rose Hanbury ile aldattığı, ilişkisini artık gizleme gereği duymadığı dahi ileri sürüldü. Kate'in, boşanmayı bir an önce kamuoyuna açıklamak istediği ve karın ameliyatının süreci kurtarmak için ortaya atılmış bir uydurma olduğu da konuşulanlar arasında yer aldı. Kulaktan dolma iddiaların çoğalmasıyla Prenses Kate'in çocukları ile birlikte anneler günü fotoğrafı paylaşması dikkat çeken detaylardan oldu. Fakat paylaşılan bu fotoğraf karesinde onlarca oynama yapıldığı ve gerçeği yansıtmadığı gün yüzüne çıktı. Associated Press ve Reuters gibi haber ajansları fotoğrafla oynandığını tespit ettikleri için sayfalarından kaldırılmasına karar verildi.

sok-aldatma-iddiasi-001.jpg

KATE MİDDLETON AÇIKLAMASI

Fotoğraftaki montaj ortaya çıkınca Prenses Kate, oynamaları kendisinin yaptığını dile getirerek özür diledi. Kate, “Birçok amatör fotoğrafçı gibi ben de deneysel fotoğraf düzenleme denemeleri yapıyorum. Dün paylaştığımız fotoğrafın sebep olduğu karışıklık için özür dilerim. Umarım herkes çok mutlu bir anneler günü geçirmiştir” şeklinde ifadeler kullandı. İngiliz Kraliyet Ailesi gibi bir yapının bu kadar acemi hareketler yapmayacağını bilenlerin şüphesi devam ederken Independent UK gazetesinde Prens William'ın, Kate'i aldattığı iddia edilen Lady Rose Hanbury ile ilgili övgü dolu makale yayınlaması akıllara bir soru işareti olarak takıldı. Lady Rose Hanbury'nin önce halka sevdirilip sonra yeni kraliçe olacağı söylentiler arasında yerini almış oldu.