Survivor 2024 yarışmacısı Merve Aydın hamile mi? Acun Ilıcalı son noktayı koydu

Fenomen yarışma programı Survivor’ın All Star sezonu güçlü yarışmacı kadrosu ve heyecan dolu parkurlarıyla devam ediyor. Bu sezon yine en çok izlenenler arasında olan Survivor All Star 2024’te yarışan Merve Aydın’la ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

Survivor 2024 yarışmacısı Merve Aydın hamile mi? Acun Ilıcalı son noktayı koydu

Survivor’ın güçlü kadın yarışmacıları arasına adını yazdıran ve parkurdaki hızı ve oyunlardaki başarısıyla Survivor’ın önde gelen isimlerinden biri olan Merve Aydın, All Star 2024 kadrosunda kırmızı takımda yarışıyor. Uzun yıllardır ekrana gelen Survivor yarışmasına en çok katılan isimlerden biri olan Merve Aydın, evli ve 1 çocuk annesi. Bu sezon All Star kadrosunda şampiyonluk için mücadele eden Aydın hakkında hamile oluğuna dair iddialar ortaya atıldı. Sosyal medyanın gündemine oturan bu iddia Acun Ilıcalı’ya soruldu.

MERVE AYDIN HAMİLE İDDİASI

Survivor’ın başarılı kadın yarışmacılarından Merve Aydın Filiz'in hamile olduğu ve Survivor’a veda edeceği iddiaları sosyal medyanın gündeminde. Bir süredir konuşulan bu iddia sosyal medyada hızla yayılırken Aydın’ın hamileliği nedeniyle adaya veda edeceği de iddialar arasında yer aldı. Merak edilen bu iddiayla ilgili Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi. İddialara son noktayı koyan Ilıcalı, böyle bir şeyin olmadığını söyledi.

surviro-2024-yarismacisi-merve-aydin-hamile-mi-acun-ilicali-son-noktayi-koydu-001.jpg

ACUN ILICALI: MERVE HAMİLE DEĞİL

TV8 ekranlarında Demet Akalın ve Jess Molho’nun sunumuyla hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen Demet ve Jess’le Gel Konuşalım programının 101. Bölümüne konuk olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor ve Survivor yarışmacılarıyla ilgili merak edilenlere yanıt verdi. Sıkı bir Survivor izleyicisi olan Demet Akalın, gündemdeki iddiayı es geçmedi ve Acun Ilıcalı’ya ‘Merve hamile değil değil mi?’ sorusunu sordu. Bu soruya ‘Değil, yok kesinlikle’ şeklinde yanıt veren Ilıcalı, Merve’nin hamile olduğuna dair iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

surviro-2024-yarismacisi-merve-aydin-hamile-mi-acun-ilicali-son-noktayi-koydu.jpg