Survivor All Star’da yeni kriz! Bu defa ceza Poyraz’a geliyor: Tarihte görülmemiş bir ceza olacak

Survivor All Star 11 Mart 2024 fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde yeni kriz var. Bu defa krizin adı Poyraz oldu. Acun Ilıcalı Poyraz’a sert sözlerle yüklenirken, Survivor tarihinde görülmemiş bir ceza vereceklerini söyledi. Peki Poyraz ne yaptı?

Survivor All Star’da yeni kriz! Bu defa ceza Poyraz’a geliyor: Tarihte görülmemiş bir ceza olacak

Tv8'de yayınlanan Survivor Star yarışmasında her geçen gün yeni bir olay gündeme gelmeye devam ediyor. Survivor All Star 11 Mart 2024 fragmanı da yine acil durum Konseyi ile geldi. Konseyde Acun Ilıcalı mavi takımdan poyraz'a sert sözlerle yüklendi. Poyraz'ın yaptığı şeyin affı olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, tarihte görülmemiş bir ceza vereceklerini de dile getirdi. Peki Poyraz ne yaptı? Poyraz’ın cezası ne olacak?

SURVİVOR ALL STAR'DA BU DEFA POYRAZ KRİZİ

Tv8'de yayınlanan Survivor All Star 2024 yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek bölüm acil durum Konseyi ile başlayacak. Acun Ilıcalı'nın oldukça sinirli ve sert bir şekilde açtığı acil durumu konseyinde Hedefte bu defa Poyraz var.

Acun Ilıcalı, “Yıllarca Survivor çektim fakat aklımı hayalimi durduran böyle bir olay da hiç olmadı. Ve konunun muhatabı da Poyraz. Akıl tutulması yaşadım, sana Survivor tarihinin görmediği, yaşanmamış bir ceza vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'nın bu sözlerinin ardından Poyraz'ın ne yaptığı da merak konusu oldu. Survivor 2024 All Star yeni bölüm Yarın akşam ekrana gelecek. Poyraz'ın suçu ve cezası da Böylelikle yeni bölümde belli olacak.