Survivor’da yakın arkadaşların arası açıldı! Gözyaşlarına boğan küslük

Fenomen yarışma programı Survivor’da olayların ardı arkası kesilmiyor. All Star sezonunda rekabet giderek artarken ada yaşantısı ve oyunlarda da gerilim iyice tırmanıyor. Şampiyonluk mücadelesi arkadaşlıkları da etkiliyor.

Survivor’da yakın arkadaşların arası açıldı! Gözyaşlarına boğan küslük

Survivor All Star 2024’te kırmızı takım kadrosunda yer alan Merve Aydın ve Gizem Memiç’in arası açıldı. Dün akşam yayınlanan yeni bölümün ardından gelen yeni tanıtımda iki yakın arkadaşın arasında soğuk rüzgarlar estiği görüldü. Verdiği röportajda gözyaşlarına boğulan Merve Aydın, isminin Gizem tarafından yazılmasına çok kırıldığını anlatırken Gizem Memiç de verdiği röportajda Merve’nin buna bozulmuş olabileceğine inanamadığını söyledi. İki ismin adada konuşmadığı ise oyun alanında öğrenildi.

SURVİVOR’DA REKABET GİDEREK KIZIŞIYOR

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star 2024’ün yeni bölümleri heyecanla takip ediliyor. Her bölümü reyting rekorları kıran sevilen yarışmada All Star sezonu da yine rekabet dolu ve heyecanlı geçiyor. Rekabetin giderek kızıştığı yarışmada artık parkurlar daha da zorlaşırken yarışmacılar arasındaki çekişmeli mücadeleler de gün geçtikçe daha da artıyor.

survivor-da-yakin-arkadaslarin-arasi-acildi-gozyaslarina-bogan-kusluk.jpg

survivor-da-yakin-arkadaslarin-arasi-acildi-gozyaslarina-bogan-kusluk-002.jpg

MERVE VE GİZEM ARASINDA SOĞUK RÜZGARLAR

Survivor All Star’ın yeni bölümleri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Her bölümü ayrı heyecanlı olan All Star’ın bu akşamki yeni bölümünde yine olay var. Bir dokunulmazlık oyununun daha oynanacağı yeni bölümde kırmızı takım yarışmacıları Merve Aydın ve Gizem Memiç arasında soğuk rüzgarlar estiği görülüyor. İki yakın arkadaş olan ve All Star’da aynı takımda yarışan Merve Ayın ve Gizem Memiç’in arasının bozuk olduğu yeni bölüm tanıtımına yansıdı. Röportajında ağlayan ve Gizem tarafından isminin yazılmasına kırılan Merve Aydın, gözyaşlarına boğuldu. Gizem de röportajda gözyaşlarını tutamadı ve Merve’nin bu duruma bozulmasına çok üzüldüğünü dile getirdi. Oyun alanında Murat Ceylan ile konuşan Gizem, adada Merve ile konuşmadıklarını söyledi.

survivor-da-yakin-arkadaslarin-arasi-acildi-gozyaslarina-bogan-kusluk-001.jpg