Survivor’da Yunus Emre ve Berna kapıştı oyun alanı yine karıştı

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor’da bu akşam yine tansiyon yüksek. Bu akşamki yeni bölüme Yunus Emre, Berna ve Hakan’ın kavgası damga vuracak. Kavganın sebebi merak edilirken gözler Acun Ilıcalı’ya çevrildi.

Survivor’da Yunus Emre ve Berna kapıştı oyun alanı yine karıştı

Survivor All Star 2024’ün bu akşamki yeni bölümünde yine sinirler geriliyor. Kırmızı takım yarışmacıları ile mavi takım yarışmacıları arasında tansiyon yükseliyor. Sercan Yıldırım ile Berna Canbeldek arasında başlayan kavga Yunus Emre ve Hakan ile devam ediyor. Oyun alanında çıkan kavgaya Acun Ilıcalı’nın tepkisi ne olacak, Yunus Emre Özden ceza alacak mı, kavganın sebebi ne hepsi ve daha fazlası merak ediliyor. İşte Survivor All Star’ın yeni bölüm tanıtımından tüm detaylar…

SURVİVOR’DA OYUN ALANI YİNE KARIŞIYOR

Survivor All Star 2024’ün 9 Mart tarihli yeni bölümünde yine kavga var. Kırmızı takım ve mavi takım yarışmacıları arasında tansiyon yükseliyor. Sercan Yıldırım ve Berna Canbeldek’in oyun alanındaki geriliminin ardından Berna Canbeldek ile Yunus Emre Özden arasında da tansiyon yükseliyor. Tartışmaya Hakan Hatipoğlu da dahil olurken Yunus Emre’nin sinirli halleri ve oyun alanındaki gerginlik yeni bölüm tanıtımına da yansıdı. İzleyiciler kavganın sebebini ve sonrasında yaşananları merak ederken Acun Ilıcalı’nın bu olaya tepkisi de bir başka merak edilen konu oldu.

survivor-da-yunus-emre-ve-berna-kapisti-oyun-alani-yine-karisti.jpg

YUNUS EMRE’NİN CEZASI BİTMİŞTİ

Survivor All Star’da kırmızı takımda yarışan Yunus Emre Özden’in karıştığı kavgalar ve bazı davranışları üst üste ceza almasına sebep olmuştu. Survivor’da aldığı cezalar sebebiyle uzun süredir yemek yiyemeyen Yunus Emre’nin bu akşamki yeni bölümde yine kavga ettiği görülürken gözler Acun Ilıcalı ve ekibine çevrildi. Yunus Emre bu kavgadan sonra yine ceza alacak mı merak edilirken Yunus Emre Özden’i sevenler ve destekleyenler yarışmacının ceza almamasını ve artık yemek yemesini istiyor.

survivor-da-yunus-emre-ve-berna-kapisti-oyun-alani-yine-karisti-001.jpg