Survivor Nagihan diskalifiye mi oluyor? Gözyaşlarına boğan tanıtım geldi

Survivor All Star 2024’ten yeni tanıtım geldi. Bu sezon da herkesi ekran başına toplayan sevilen yarışma programının yeni bölüm tanıtımına Nagihan Karadere ile ilgili yapılan acil durum konseyi damga vurdu.

Survivor Nagihan diskalifiye mi oluyor? Gözyaşlarına boğan tanıtım geldi

Survivor’ın başarılı kadın yarışmacılarından Nagihan Karadere bir süredir sakatlığı sebebiyle parkurlara çıkamıyordu. Nagihan’ın son durumu ve parkurlara ne zaman döneceği merak edilirken Survivor All Star 2024’ün yeni tanıtımında Nagihan için bir acil durum konseyi yapıldığı görüldü. Acun Ilıcalı, ‘Sağlığın bizim için her şeyden önemli’ diyor. Nagihan’ın gözyaşlarına boğulduğu anlar akıllara diskalifiye ihtimalini getirdi. Acun Ilıcalı ile konuşan Nagihan Karadere’nin gözyaşlarına boğulduğu görülüyor.

SAĞLIK DURUMU MERAK EDİLİYORDU

Survivor’ın unutulmazları arasında yer alan ve bu seneki All Star kadrosunda da kırmızı takımda yarışan Nagihan Karadere, geçtiğimiz bölümlerde ciddi bir sakatlık yaşamış ve oyun alanından ambulansla ayrılmak zorunda kalmıştı. Nagihan’ın sakatlığı sonrası son sağlık durumu merak ediliyordu. Sevilen yarışmanın yeni bölüm tanıtımında Nagihan Karadere için bir acil durum konseyi yapıldığı görülüyor. Gözyaşlarına boğulduğu görülen Nagihan’ın diskalifiye olma ihtimali yüksek görünüyor.

survivor-nagihan-diskalifiye-mi-oluyor-gozyaslarina-bogan-tanitim-geldi.jpg

‘ÇOK ÜZGÜNÜM’

Survivor All Star’ın 10 Mart 2024 Pazar akşamı yayınlanacak olan yeni bölüm tanıtımı geldi. Yeni bölüm tanıtımının en çok konuşulan sahnesi ise Nagihan Karadere için yapılan acil durum konseyi oldu. Acun Ilıcalı ve nagihan karadere acil durum konseyinde konuşuyor. Nagihan Karadere, ‘Çaresizlik kadar kötü bir şey olamaz çünkü elimden hiçbir şey gelmiyor. Çok üzgünüm’ dediği duyuluyor. Acun Ilıcalı ise ‘Değerli bir yarışmacısın, Bizim için önemlisin ama sağlığın bizim için her şeyden önemli’ diyor. Bunun üzerine Nagihan Karadere, ‘Şoktayım yani şu an acım çarpı on’ diyor. Tanıtımdaki bu diyaloglar Nagihan’ın sakatlığı sebebiyle yarışmadan diskalifiye olabileceği yorumlarını beraberinde getirdi. Nagihan’ın ağladığı anlar herkesi üzdü.