Survivor Poyraz’ın suçu belli oldu! Böylesi Survivor tarihinde görülmedi

TV8’de yayınlanan Survivor All Star yarışması gündemden düşmüyor. Bu defa olayın merkezinde Poyraz var. Poyraz’ın suçu ise akıllara durgunluk verdi.

Survivor Poyraz’ın suçu belli oldu! Böylesi Survivor tarihinde görülmedi

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star yarışmasında Poyraz'ın suçu merak konusu olmuştu. Özellikle Acun Ilıcalı'nın Survivor tarihinde böyle bir şey görülmedi ifadelerini kullanması sonrası merak daha da artmıştı. Survivor All Star yeni bölümde Poyraz'ın suçu belli oldu.

SURVİVOR POYRAZ’IN SUÇU BELLİ OLDU

Acun Ilıcalı yeni bölüm konseyinde Survivor Poyraz'ın suçunu açıkladı. Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evine girdiği ve burada bulunan Gıda ve içecekleri çaldığı açıklandı. Acun Ilıcalı ada konseyinde yaptığı açıklamada, Dominikli ailenin evde olmadığı sırada Poyraz'ın eve girdiğini ve evinkilerinde bulunan her şeyi bir çuvala doldurarak adaya getirdiğini söyledi. Ailenin durumu polise bildirmek İstediğini söyleyen Acun Ilıcalı, buna engel olduklarını ifade etti.

POYRAZ'A 10 ÖDÜL CEZA VERİLDİ

Acun Ilıcalı, Poyraz'a Survivor tarihinde görülmemiş bir ceza vereceklerini de açıkladı. İlk olarak Poyraz’a 15 ödül ceza verdiklerini açıklayan Acun Ilıcalı, Ardından mavi takımın erkek yarışmacıları devreye girerek kendileri de bu suça ortak olduklarını söyledi. Acun Ilıcalı Poyraz’ın cezasını 10 ödüle indirirken diğer erkek yarışmacılara da 3 ödül ceza verdi. Geçtiğimiz günlerde abisinin yiyecek temin etmek için Dominik’te birçok kişiye para gönderdiği ortaya çıkan Aysu ise 4 ödül daha ceza aldı.